FELGER TIL TESLA MODEL Y LONG RANGE , STANDARD RANGE OG PERFORMANCE

Posted by:tire specialist1

FELGER TIL TESLA MODEL Y I OPPGRADERTE SEMI-SMIDD OG SMIDD SUPERLETT VEKT GIR BETYDELIG MER REKKEVIDDE

Felger til Tesla Model Y må veie så lite som mulig for best mulig rekkevidde. Om vinteren med mye vann i veibanen og lavere temperaturer opplever de fleste at rekkevidde på Tesla Model Y blir kraftig redusert. Vann i veibanen er mest kritisk fordi energimotstanden i vannbølgen foran dekket er så kraftig at den kan løfte bilen ved hastigheter - vannplaning- over 80 km/t. Derfor er lettere felger kombinert med smalere dekk med gjennomgående drenering svært viktig for å redusere både redusere rotasjonsenergi-motstanden, og vannmotstanden.

FELGER TIL TESLA MODEL Y LONG RANGE / PERFORMANCE MED LAV VEKT ER AVGJØRENDE FOR REKKEVIDDE PÅ SAMME MÅTE SOM DEKKBREDDE OG VANNDRENERING FOR DEKK. LES MER - KLIKK PÅ BILDET

felger-vinterdekk-vinterhjul-tesla-model-y-long-range-performance

FELGER TIL TESLA MODEL Y LONG RANGE / MID RANGE OG PERFORMANCE LEVERES OGSÅ I 18 TOMMERE OG I SUPERLETT EKTE SMIDD VERSJON

ZAX XForce leveres i fra 18 tommere opp til og med 21 tommere til Model Y, også i staggered ( forskjellig bredde fram/bak) tilsvarende originalspesifikasjonene. Se priser og dimensjoner i hurtigvalg konfiguratoren nederst i denne artikkelen.

felger-fälgar-tesla-model-Y-smidd-sort-svarta

felger-tesla-model-Y-long-range-mid-range-performance

FELGER TIL TESLA MODEL Y LONG RANGE / STANDARD RANGE / PERFORMANCE LEVERES I DET RØFFE DESIGNET ZAX YNX

Dette er en felg som også er lett å rengjøre fra utsiden om vinteren, når det ofte samler seg gjørmesand i bakfelgene. Åpne sportsfelger som XForce og YNX har sine fordeler også på dette området.

felger-tesla-model-y-longe-range-sort

Produktliste