Nyttige artikler

Du er her

Finn produkter

VINTERDEKKTESTER ER SKJULT REKLAME MED KICKBACK AVTALER MAN IKKE BLIR INFORMERT OM

Posted by:tire specialist1

STYR UNNA SKJULT REKLAME SOM VINTERDEKKTESTER MED ANBEFALINGER SOM REDUSERER SIKKERHETEN PÅ NORSKE VEIER

Testmiljøet som tester for Megahjul jobber hele året med å teste vinterdekk på ulike underlag og temperaturer. Resultatene vi måler oss frem til står i stor kontrast til det som man leser i media, som oftest publisert av NAF, men også artikler på nettet som er direkte feilinformasjon. Vi skal i denne artikkelen forsøke å appelere til hva som er mer selvforklarende og logisk, men likevel basert på målinger vi gjør, og som alle kan gjøre etter oss.

FELGER TIL BMW X5, X4 OG X3

Posted by:admin
FELGER TIL BMW X5 I OSLO FINNER DU HER

Vi har et stort utvalg av kvalitetsfelger til BMW til konkurransedyktige priser. Dette er godkjente felger som både har tilstrekkelig bæreevne og korrekt innpress. Utvalget utvides kontinuerlig slik at du gjerne kan besøke denne siden og sjekke tilbudene til enhver tid. 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 4,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Configuratoren utvikles av et søsterselskap og det nye ERP/CRP systemet Odoo utvikles av safeconsulting.no i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Vi som jobber i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene litt billigere.

 

Åpningstider september 2019

Fredrikstad 

 
 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
 
Mandag - Torsdag: 08.00-17.00
Fredag : 08.00 - 16.00
Lørdag : Stengt
 
 

Oslo 

Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag  - torsdag : 09.00-17.00
Fredag : 09.00 - 15.00
Lørdag : Stengt
 
 
 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted