GRATIS MONTERING AV ANBEFALTE VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

GRATISKAMPANJEN FOR LAGERFØRTE ANBEFALTE VINTERDEKK STARTER 15. MAI 2022 OG GJELDER TIL 1. AUGUST. FOR LAGERFØRTE, ANBEFALTE SOMMERDEKK STARTER VI 1. DESEMBER SOM AVSLUTTES 28. FEBRUAR 2022.

Kampanjen gjelder montering på felg. Gratis montering på felg vil være synlig på siste trinn "handlevogn" på dekkene det gjelder.  *Det tas forbehold om pris- og avgiftsendringer, trykk og beholdningsfeil samt leveringssvikt. 

VIKTIG INFORMASJON FOR 2021 OG 2022 OM KONTAINERMANGEL FRA ASIA OG PRISØKNINGER

Kontainerprisene fra Asia har stedet fra ca. USD 1.800 for 40' til ca. 15.500 pr. juli/august, og forventes å stige ytterligere ut året, samt at det er vanskelig å få tak i kontainerfrakt. Dette medfører kraftig prisøkninger i tillegg til at det kan blir forsinkelser i leveringene. Derfor oppfordrer vi alle til å kjøpe vinterhjul og vinterdekk snarest mulig, til dagens priser. Vi kjører en prisgenerator hver natt så prisene kan endre seg veldig ofte basert på en rekke markedsforhold. For våren 2022 foventer vi kraftig prisøkninger og logistikkproblemer fra Asia. Det blir også store utfordringer med at fabrikkene i Asia reduserer produksjonene p.g.a. energirestriksjoner (mangel på strøm) og at produksjonen i noen fabrikker også blir lagt helt ned i perioden med OL. Vi anbefaler derfor å handle sommerdekk i vinter, i den grad det er mulig.

KJØP OG BETAL NÅ. DU KAN HENTE SENERE. MERK AT I OKTOBER OG NOVEMBER KAN DET VÆRE LANG VENTETID PÅ VERKSTEDENE.

Det er viktig å merke seg at reservasjonene på lagerførte varer må være betalt innenfor kampanjeperioden. Kampanjen gjelder ikke gratis montering på bil, men kun montering på felg. Det er viktig å merke seg at dekkprisene alltid er lavest i begynnelsen av kampanjeperioden, og at prisene øker jevnt frem mot sesongen. Prisen du ser når du sender inn reservasjonen er korrekt pris. Lager du deg en PDF utskrift som viser alle servicelinjene så har denne en gyldighet på 24 timer, og dette står på PDF'n/utskriften. 

Over 20.000 anbefalte vinterdekk og sommerdekk med 5 års garanti og bytterett (fornøydgaranti). Se utvalget til din bilmodell i konfiguratoren på nettsiden. Kampanjen gjelder for det som vi fysisk monterer innenfor perioden, og gjelder også kampanjer slik som forhåndssalg av vinterhjulpakker til Tesla Model 3, Model X, Audi E-tron og Jaguar I-pace.

BYTTERETT - IKKE MANGE BYTTER FRA ANBEFALTE DEKK TIL ANDRE DEKKMERKER

Færre enn 3 promille av alle anbefalte solgte vinterdekk ble byttet til et annet merke sist vinter! Bytteretten innenfor 0,5 mm slitasje gir trygghet både når det gjelder friheten til å bytte, men også en trygghet for at vi anbefaler dekk med gode og riktige egenskaper. Bommer vi på anbefalingen så må vi gjøre monteringsjobben to ganger, noe som blir kostbart for oss.

Vi har testkjørt dekkene selv og en rekke faste kunder som forbruker mye dekk har også testkjørt for oss, og vi støymåler, måler gummi, varmkjører (viktig for å sjekke gummikvaliteten når man kjører med for lite luft) og måler dekkets temperatur og gummiens hardhet ved ulike øvelser. Dette gir oss et godt grunnlag for anbefalingene. Vi fokuserer på kun kvalitet og ser bort i fra produsent og hva dekket heter (dekkmerke). De anbefalte dekk vi har testet skikkelig ut er Nereus (og Invovic), Boto / Winda, Royal Black, Gripmax, Tri-Ace, Winrun, Achilles, noen Nexen, Vredestein og Winter Claw modeller. Dette er dekk som har godt våt grep og middels eller topp drenering for vann og slaps. 

Derimot måtte vi sist vintersesong gjøre mer enn 2% rebalanseringer på grunn av tidspress på verkstedene. Dette ønsker vi å rette på ved å levere mer vinterhjul i lavsesong, slik at vi har god tid til å gjøre fagmessig topp monteringsjobb på dine nye vinterhjul.

FOR DE EKSTRA INTERESSERTE

Vi har mange lånesett for utlån til bloggere, skeptikere, også ''NETT TROLL/NAF'' på sosiale medier (herunder den lukkede Facebooksiden til Tesla Owners Club Norway), så disse oppfordres til å ta kontakt slik at de kan få låne demosett og sammenligne mot de mer kjente dekkmerkene, og gjerne også teste sammen med oss som jobber med sammenligningstester. Vi har utstyr for utlån så som temp. målere, støymålere, vibrasjonsmålere, gummimålere samt en beskrivelse av hvordan vi gjør sammenligningstestene. For deg som har en blogg eller mange følgere på FB, så ta kontakt hvis du vil være med på sammenligningstester, måle gummien på dekk og se hvordan vi bygger grunnlaget for det vi skriver her på nettsiden. Siste nytt blir å måle gummien på halvslitte vinterdekk, samt måle gummien ved minus 18 grader, både nye og halvslitte. En frysedisk er kjøpt inn for dette formålet. I ettertid ser vi at gummimålinger i minus 18 grader er lite relevant når arbeidstemperaturen i dekket er ca. 35 grader. Alle ''dypfryste'' dekk målte omtrent samme gummihardhet, og svært få kjører med dyfryste dekk utover de første få metere.

KAMPANJENE GJELDER FRA BUTIKKLAGER I OSLO OG FREDRIKSTAD

Likevel blir det også billigere for deg som bestiller komplette vinterhjul sendt hjem til deg, dvs. vinterdekk montert på felg. Du sparer en del monteringskostnader og hjulpakkene blir dermed billigere, og kampanje inkluderer derfor også forsendelser av vinterhjulpakker rundt i landet. Det kan forekomme feil på nettsiden som vi forbeholder oss retten til å korrigere.

 

Nedenfor finn du linker til bilmodeller hvor vi har spesielt gode tilbud til, men søk gjerne direkte i konfiguratoren etter din bilmodell. Kampanjen dekker mer enn 98% av bilparken i Norge.

Produktliste