NÅ GRATIS MONTERING AV ANBEFALTE VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

GRATISKAMPANJEN FOR ANBEFALTE VINTERDEKK STARTER 17. MARS 2020 (til 1.sept). FOR SOMMERDEKK STARTER VI 23. NOVEMBER 2020 (til 1.mars 2021)

Kampanjen gjelder også anbefalte vinterdekk med angitt ankomstdato til lager, så lenge betalingen skjer innenfor kampanjedatoene. Gratis montering på felg vil være synlig på siste trinn "handlevogn" på dekkene det gjelder.  *Det tas forbehold om pris- og avgiftsendringer, trykk og beholdningsfeil samt leveringssvikt. 

BUTIKKENE VÅRE ER OGSÅ OPPGRADERT MED CORONAVIRUS TILTAK, SÅ DET ER LITEN RISIKO FOR SMITTE BUTIKK/KUNDEMOTTAK OG I MONTERINGSHALLENE

Vi får snart inn ansiktsmasker kategori 3, som er beregnet for Coronaviruset (80my), og straks disse er kommet inn vil alle kunder som kjøper dekk/felg som gjør det nødvendig å kjøre inn i monteringshallen, få utdelt en slik ansiktsmaske som kan kan bruke når man kjører inn i hallen og/eller oppholder seg i lokalene hos oss. Vi anbefaler masken, men det er frivillig å benytte den. Masken beholder du, og vi oppfordrer alle til å bruke en slik maske når man besøker andre butikker eller må oppholde seg tett på andre mennesker. Dette er masker som brukes over alt i Kina og Taiwan, og er viktig for å få kontroll på virusproblemet. Ansiktsmaskene er blant de viktigste virkemidlene man har i Asia for Coronabekjempelse. 

KJØP OG BETAL NÅ. DU KAN HENTE SENERE.

Det er viktig å merke seg at reservasjonene må være betalt innenfor kampanjeperioden, og det er ikke mulig å forskuddsbetale med Klarna siden vilkårene i Klarna er at levering må skje først. Kampanjen gjelder ikke gratis montering på bil, men kun montering på felg. Det er viktig å merke seg at dekkprisene alltid er lavest i begynnelsen av kampanjeperioden, og at prisene øker jevnt frem mot sesongen. Prisen du ser når du sender inn reservasjonen er korrekt pris. Lager du deg en PDF utskrift som viser alle servicelinjene så har denne en gyldighet på 24 timer, og dette står på PDF'n/utskriften.

Over 20.000 anbefalte vinterdekk og sommerdekk med 5 års garanti og bytterett (fornøydgaranti). Se utvalget til din bilmodell i konfiguratoren på nettsiden. Kampanjen gjelder for det som vi fysisk monterer innenfor perioden, og gjelder også kampanjer slik som forhåndssalg av vinterhjulpakker til Tesla Model 3, Model X, Audi E-tron og Jaguar I-pace.

KAMPANJETILBUDENE ER ALLTID VELDIG GODE I FORHOLD TIL HØYSESONGPRISENE

Gjelder ikke for kryssbytte av dekk, dvs. ekstra montering, selv om dette kommer opp som tilvalg i konfiguratoren. Gjelder kun montering av anbefalte dekk på felg. Husk at selve prisen på dekk og felg er lavest tidlig i perioden og stiger gradvis frem mot sesong. Vinterdekkene vil derfor være billigst i mai og øker jevnt i pris frem mot sesongen, og noen kampanjer vil bli utsolgt lenge før sesongen starter.

BYTTERETT - IKKE MANGE BYTTER FRA ANBEFALTE DEKK TIL ANDRE DEKKMERKER

Færre enn 3 promille av alle anbefalte solgte vinterdekk ble byttet til et annet merke sist vinter! Bytteretten innenfor 0,5 mm slitasje gir trygghet både når det gjelder friheten til å bytte, men også en trygghet for at vi anbefaler dekk med gode og riktige egenskaper. Bommer vi på anbefalingen så må vi gjøre monteringsjobben to ganger, noe som blir kostbart for oss.

Vi har testkjørt dekkene selv og en rekke faste kunder som forbruker mye dekk har også testkjørt for oss, og vi støymåler, måler gummi, varmkjører (viktig for å sjekke gummikvaliteten når man kjører med for lite luft) og måler dekkets temperatur og gummiens hardhet ved ulike øvelser. Dette gir oss et godt grunnlag for anbefalingene. Vi fokuserer på kun kvalitet og ser bort i fra produsent og hva dekket heter (dekkmerke). De anbefalte dekk vi har testet skikkelig ut er Nereus (og Invovic), Boto / Winda, Royal Black, Gripmax, Tri-Ace, Winrun, Achilles, noen Nexen, Vredestein og Winter Claw modeller. Dette er dekk som har godt våt grep og middels eller topp drenering for vann og slaps. 

Derimot måtte vi sist vintersesong gjøre mer enn 2% rebalanseringer på grunn av tidspress på verkstedene. Dette ønsker vi å rette på ved å levere mer vinterhjul i lavsesong, slik at vi har god tid til å gjøre fagmessig topp monteringsjobb på dine nye vinterhjul.

FOR DE EKSTRA INTERESSERTE

Vi har mange lånesett for utlån til bloggere, skeptikere OG ''NETT TROLL'' på sosiale medier (herunder den lukkede Facebooksiden til Tesla Owners Club Norway), så disse oppfordres til å ta kontakt slik at de kan få låne demosett og sammenligne mot de mer kjente dekkmerkene, og gjerne også teste sammen med oss som jobber med sammenligningstester. Vi har utstyr for utlån så som temp. målere, støymålere, vibrasjonsmålere, gummimålere samt en beskrivelse av hvordan vi gjør sammenligningstestene. For deg som har en blogg eller mange følgere på FB, så ta kontakt hvis du vil være med på sammenligningstester, måle gummien på dekk og se hvordan vi bygger grunnlaget for det vi skriver her på nettsiden. Siste nytt blir å måle gummien på halvslitte vinterdekk, samt måle gummien ved minus 18 grader, både nye og halvslitte. En frysedisk er kjøpt inn for dette formålet.

KAMPANJENE GJELDER FRA BUTIKKLAGER I OSLO OG FREDRIKSTAD

Likevel blir det også billigere for deg som bestiller komplette vinterhjul sendt hjem til deg, dvs. vinterdekk montert på felg. Du sparer en del monteringskostnader og hjulpakkene blir dermed billigere, og kampanje inkluderer derfor også forsendelser av vinterhjulpakker rundt i landet. Det kan forekomme feil på nettsiden som vi forbeholder oss retten til å korrigere.

 

Nedenfor finn du linker til bilmodeller hvor vi har spesielt gode tilbud til, men søk gjerne direkte i konfiguratoren etter din bilmodell. Kampanjen dekker mer enn 98% av bilparken i Norge.

Produktliste