Kampanje artikler

Du er her

Finn produkter

GRATIS MONTERING AV DEKK PÅ FELG - VINTERDEKK KAMPANJE I OSLO OG FREDRIKSTAD

Posted by:tire specialist1

JA, FAKTISK GIR VI GRATIS MONTERING AV ANBEFALTE LAGERFØRTE VINTERDEKK PÅ FELG VED KJØP AV 4 NYE DEKK

Kampanjen er forlenget til 20. august 2018 for inneværende lager i Oslo og Fredrikstad. Totalt mer enn 8.000 anbefalte vinterdekk med 5 års garanti og bytterett (fornøydgaranti). Se utvalget til din bilmodell i konfiguratoren på nettsiden. 

TESLA MODEL X TIPS TIL SOMMERDEKK OG FELGER

Posted by:tire specialist1

DET ER STOR FORSKJELL PÅ SOMMERDEKK TIL TESLA X NÅR DET GJELDER STØY, KOMFORT OG SLITESTYRKE

Værstingene av alle valg er faktisk det bilen blir levert med i 20 tommere. Knallstive (dekkstammer) Michelin latitude Sport 3 med skumplastinnlegg uten støyreduserende funksjon og ekstremt lav slitestyrke/ sliteverdi på 220 (står preget i dekksiden). Dekkene støyer voldsomt og slites raskt og gummistøvet ender til slutt i drikkevannet vårt som mikro- og nanoplast.

WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT WINTER TIRES FOR TESLA S

Posted by:MH-SIMENFS

NEREUS INVOVIC 805+ IS SUPERIOR ON SNOW AND WET ASPHALT BUT STILL PERFORMES GREAT ON ICE.

The author of this article is driving his fourth model S in addition to a model X. They are all used for a lot of tire testing. The opinions presented in this article is based on these tests, feedback from thousands of independent customers and 30 years of experience in the tire business.

VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND OG GODT VÅT GREP

Posted by:tire specialist1

ØKENDE KRAV TIL VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND, LAV DEKKSTØY OG GOD DRENERING

Det er en stadig økende fokus på lav rullemotstand for å redusere energiforbruket på kjøretøy. Lav rullemotstand er avgjørende for å bedre rekkevidden på el-biler. For hybridbiler er det også viktig, både for rekkevidde og drivstoff forbruket forøvrig. Det er almenn kunnskap om at dekk med godt rullemønster og tilsvarende god drenering er helt avgjørende for lav rullemotstand, og derfor ser vi at sommerdekkene er svært likt utformet i dekkmønsteret, med 3-4 dype langsgående dreneringskanaler.

FOLLOW MEGAHJUL AND WIN 4 TIRES OF YOU CHOICE!

Posted by:MH-SIMENFS

Megahjul is giving a lucky follower a FREE tire package in our Facebook contest!

Spring is finally here, and for most people, that means it’s time to change into to summer tires. This calls for a celebration!

On April 20th we will be picking a lucky winner to be able to pick the 4 tires of their choice from our current stock of tires in Oslo and Fredrikstad.

Følg oss på Facebook og VINN 4 VALGFRIE DEKK til din bil!

Posted by:MH-SIMENFS

Megahjul deler ut 4 valgfrie dekk til en heldig vinner av vår Facebook konkurranse!

Nå som våren endelig har meldt sin ankomst nærmer det seg også tid for dekkskift. Vi i Megahjul markerer det hele med å dele ut en helt valgfri dekkpakke med verdi på opp til 8000,- kroner.

Den 20. April trekker vi en heldig vinner som får velge seg 4 dekk fra vårt varelager, HELT GRATIS! 

SOMMERDEKK TIL OPEL AMPERA-e

Posted by:MH-SIMENFS

Nye Opel Ampera-e ser ut til å bli en storselger i Norge. Lave avgifter på El-biler i utgangspunktet, kombinert med kjørelengde du tidligere kun har funnet hos Tesla har helt klart klinget svært godt i markedet. Fordelene er mange, men større batteri pakke gir også bilen andre parametre enn biler i samme klasse. Bilen er forholdsvis tung i forhold til størrelse.

FELGER, DEKK OG VINTERHJUL TIL JAGUAR F-PACE

Posted by:sorensen22

STORT UTVALG OG GODE PRISER PÅ DEKK OG FELG TIL JAGUAR F-PACE. VI HAR GODE LØSNINGER PÅ SOMMERHJUL OG VINTERHJUL TIL JAGUAR MED SPREKE FELGER!

Jaguar F-Pace er en av de mest etterlengtede SUV`ene på lenge. Bilen har en klar sportslig utstråling, og kjøreegenskaper som er skapt for norske forhold. Vi leverer felger som fullfører bilens sportslige preg, og dekk som holder deg på veien lenger enn èn sesong.  

FELGER TESLA MODEL S

Posted by:tire specialist1

FELGER TIL TESLA MODEL S FRA NORDENS STØRSTE UTVALG TIL KAMPANJEPRISER

Her kan du se felgene avbildet på Tesla S, og du kan handle til nordens laveste priser både felger og dekk. Vi tester dekk og felger på Tesla S kontinuerlig for å kunne gi best mulige tips til optimale løsninger. Felgene her på nettsiden er minst like sterke som originalfelgene og de koster gjerne under en femtedel, og du kan kjøpe 1 stk felg hvis du har vært uheldig mot et hull i veibanen.

Sider

Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 4,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Programvaren utvikles av andre konsernselskap i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Vi som jobber i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene litt billigere.

 

Åpningstider AUGUST

Fredrikstad 

 
 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag:  08.00 - 16.00
Tirsdag:  08.00 - 17.00 
Onsdag:  08.00 - 17.00 
Torsdag: 08.00 - 17.00 
Fredag:   08.00 -16.00
Lørdag : STENGT
 
 

Oslo 

 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Man-tors: 09.00 - 17.00 
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: STENGT
 
Vi stenger kl 17.00 i Oslo mandag - torsdag i hele august. 
 
 
 
 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted