Kampanje artikler

Du er her

Finn produkter

TESLA MODEL 3 TILBUD PÅ VINTERHJUL, VINTERDEKK OG FELG

Posted by:tire specialist1

TESLA MODEL 3 KAN FORLENGE REKKEVIDDEN OM VINTEREN MED VINTERDEKK SOM HAR GOD DRENERING MOT VANNPLANING

Tesla 3 er ledende på rekkevidde, men likevel kan det lønne seg å optimalisere rekkevidden på de dagene som den er dårligst, og det er på kalde vinterdager med mye vann og slaps i veibanen. Dekk med gjennomgående drenering mot vann og slaps gir betydelig lavere rullemotstand når mest mulig slippes igjennom dreneringskanalene i dekket. Se illustrasjonsskisse under.

DETTE BØR DU VITE OM VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

KUNNSKAP OM DEKK SPARER DEG FOR MYE TRØBBEL

Dekktestene og testvinnerne vi leser om i media er kun smart skjult markedsføring, som fobrukerrådet burde ha stoppet for mange år siden. Dekktestene og tilhørende ''ekspert'' uttalelser er fordummende og gjør det vanskelig for både forbrukerne og den lille andelen av forhandlerbransjen som ønsker å gjøre en seriøs jobb med å finne frem riktig dekk til behovet som skal dekkes, og gjerne til fornuftige priser.

TESLA MODEL 3 PRIS

Posted by:tire specialist1

TESLA MODEL 3 VIL SANNSYNLIGVIS GI DEG MEST ELBIL FOR PENGENE I MANGE ÅR FREMOVER

Når vi ser hvor mye rekkevidde Tesla klarer å få ut pr. kilowattime, og hvor viktig det er med rekkevidde, så vil de fleste erfarne elbil-eiere prioritere faktisk målt rekkevidde fremfor bilmodeller og merker hvor man er usikker på effektiv rekkevidde. Mange har brent seg på I-Pace og mange vil sannsynligvis bli skuffet over rekkevidden på Audi og Mercedes sine nye el-biler. 

DEKK TIL ELBIL

Posted by:tire specialist1

DEKK TIL ELBIL MÅ HA GOD GJENNOMGÅENDE DRENERING MOT VANNPLANING. GOD DRENERING GIR DEG OGSÅ LAVEST RULLEMOTSTAND PÅ VÅT OG SLAPSETE VINTERVEIER

Du kan faktisk se på dekkmønsteret om et vinterdekk er bra eller mindre bra for elbil, nettopp fordi rullemotstanden øker veldig når det er vann i veibanen, og drenering mot vannplaning er avgjørende for rullemotstanden. Er det i tillegg snø og slaps i veiene, blir behovet enda større for gjennomgående drenering og riktig rullemønster.

NEREUS VINTERDEKK TEST

Posted by:tire specialist1

NEREUS VINTERDEKK KAN OGSÅ ERSTATTE PIGGDEKK, OG ØKE SIKKERHETEN PÅ NORDISKE VINTERVEIER

Nereus vinterdekk har like god drenering mot vannplaning som sommerdekk, og er like god på is og snø som de mest kjente ''testvinnere'' og ''premiumdekk''. Det er stor gevinst for både bilbrukeren og miljøet når man bruker sunn fornuft når man velger vinterdekk. Gummi med sterke bindinger i molekylstrukturen gir lang levetid i forhold til europeiske fullsyntetiske vinterdekk. Litt naturgummi i Nereus er definitivt ikke negativt. 

TESLA MODEL X TIPS TIL SOMMERDEKK OG FELGER

Posted by:tire specialist1

DET ER STOR FORSKJELL MELLOM SOMMERDEKKENE TIL TESLA X NÅR DET GJELDER STØY, KOMFORT OG SLITESTYRKE

På mange måter er dekkene Model X blir levert med i 20tom et dårlig valg til norske veier. Michelin latitude Sport 3 har stive dekkstammer, skumplastinnlegg uten støyreduserende effekt og svært lav slitestyrke/sliteverdi på 220 (står preget i dekksiden). Dekkene støyer voldsomt, slites raskt og det resulterende gummistøvet ender til slutt i drikkevannet vårt som mikro- og nanoplast.

WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT WINTER TIRES FOR TESLA S

Posted by:MH-SIMENFS

NEREUS INVOVIC 805+ IS SUPERIOR ON SNOW AND WET ASPHALT BUT STILL PERFORMES GREAT ON ICE.

The author of this article is driving his fourth model S in addition to a model X. They are all used for a lot of tire testing. The opinions presented in this article is based on these tests, feedback from thousands of independent customers and 30 years of experience in the tire business.

VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND OG GODT VÅT GREP

Posted by:tire specialist1

ØKENDE KRAV TIL VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND, LAV DEKKSTØY OG GOD DRENERING

Det er en stadig økende fokus på lav rullemotstand for å redusere energiforbruket på kjøretøy. Lav rullemotstand er avgjørende for å bedre rekkevidden på el-biler. For hybridbiler er det også viktig, både for rekkevidde og drivstoff forbruket forøvrig. Det er almenn kunnskap om at dekk med godt rullemønster og tilsvarende god drenering er helt avgjørende for lav rullemotstand, og derfor ser vi at sommerdekkene er svært likt utformet i dekkmønsteret, med 3-4 dype langsgående dreneringskanaler.

FOLLOW MEGAHJUL AND WIN 4 TIRES OF YOU CHOICE!

Posted by:MH-SIMENFS

Megahjul is giving a lucky follower a FREE tire package in our Facebook contest!

Spring is finally here, and for most people, that means it’s time to change into to summer tires. This calls for a celebration!

On April 20th we will be picking a lucky winner to be able to pick the 4 tires of their choice from our current stock of tires in Oslo and Fredrikstad.

Følg oss på Facebook og VINN 4 VALGFRIE DEKK til din bil!

Posted by:MH-SIMENFS

Megahjul deler ut 4 valgfrie dekk til en heldig vinner av vår Facebook konkurranse!

Nå som våren endelig har meldt sin ankomst nærmer det seg også tid for dekkskift. Vi i Megahjul markerer det hele med å dele ut en helt valgfri dekkpakke med verdi på opp til 8000,- kroner.

Den 20. April trekker vi en heldig vinner som får velge seg 4 dekk fra vårt varelager, HELT GRATIS! 

SOMMERDEKK TIL OPEL AMPERA-e

Posted by:MH-SIMENFS

Nye Opel Ampera-e ser ut til å bli en storselger i Norge. Lave avgifter på El-biler i utgangspunktet, kombinert med kjørelengde du tidligere kun har funnet hos Tesla har helt klart klinget svært godt i markedet. Fordelene er mange, men større batteri pakke gir også bilen andre parametre enn biler i samme klasse. Bilen er forholdsvis tung i forhold til størrelse.

Sider

Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 4,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Programvaren utvikles av andre konsernselskap i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Vi som jobber i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene litt billigere.

 

Åpningstider Desember

Fredrikstad 

 
 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag:  08.00 - 17.00
Tirsdag:  08.00 - 17.00 
Onsdag:  08.00 - 17.00 
Torsdag: 08.00 - 17.00 
Fredag:   08.00 -16.00
Lørdag: stengt
Stengt jul/nyttår 21/12-2/1-19
(fra og med fredag 21. til og med 2/1)
Nettsiden blir betjent.

Oslo 

 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Man-tors: 09.00 - 17.00 
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag stengt
Stengt jul/nyttår 21/12-2/1-19
(fra og med fredag 21. til og med 2/1)
 
 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted