TOYOTA bZ4X MER REKKEVIDDE MED GODE TIPS FOR VINTERHJUL

Posted by:tire specialist1

TOYOTA bZ4X - VIL DU GI BORT 50-100 KM REKKEVIDDE MED TUNGE HJUL?

Rekkevidden på Toyota bZ4X kan forbedres betydelig med lettere vinterfelger og med vinterdekk i naturgummi med evigvarende mykhet, som har gjennomgående drenering som motvirker den energikrevende vannbølgen foran dekket på våt veibane. I tillegg til å reduserer strømforbruket reduserer dekk med gjennomgående drenering risiko for vannplaningsulykker. Forskjellen mellom de lettteste og tyngste hjulene som finnes til elbilen Toyota bZ4X er gjerne 6-8 kg. Innenfor motorsport er det alment kjent at dette utgjør 60-80 hestekrefter. Tunge hjul gjør bilen daff og slapp, og man bruker masse ekstra strøm til å drive de tunge hjulene rund. Om du har en RAV 4 Hybrid, så er gevinsten større fordi man også sparer drivstoff.

SLIK REDUSERER DU ENERGIFORBRUKET PÅ TOYOTA bZ4X

Høyeste energiforbruk på vinterveier måles når det er vann og slush i veien. Det er det veldig mye av i vintersesongen. Da er det viktig med best mulig gjennomgående drenering i dekket og ikke for brede dekk. Ønsker du lavest mulig energiforbruk (rullemotstand) og likevel gode vinterdekk på vann, slush, snø og is, så er myk holdbar gummi (merket med 5 års garanti), god drenering og mer luft i dekkene, et godt tips. Den største gevinsten er hjul med lavest mulig vekt mest mulig sentrert. Kan du bytte ut tunge 20-tommere som veier 30 kg/stk til lette 18 tommere som veier 23 kg, så har du brått 50-100 km mer rekkevidde på en Toyota bZ4X, Tesla Y, VW ID.4, Enyaq, E-tron, EQC osv.

FOR SMARTE BILEIERE TILBYR VI SMARTE HJUL

For vinterhjul gjelder det superlette felger som er helt åpne slik at man kan rengjøre for sand og slaps utenfra, og hjulet må ha minst mulig felg og mest mulig gummi. Velger man mørke eller sorte felger så ser man ikke forskjell om det er 18 eller 20 tommere på bilen. Du kan klikke på felgene nedenfor og så velge anbefalt vinterdekk for å se dagens tilbud på komplette vinterhjul med svært lav vekt.

toyota-bz4x-felger-sorte-18-vinterhjul felger-toyota-bz4x-svarte-felger-18-vinterhjul-svarta-fälgar sorte-felger-toyota-bz4x-vinterhjul-18-svarta-fälgar

SE UTVALGET AV ALLE FELGENE SOM FINNES TIL TOYOTA bZ4X PÅ DENNE LINKEN

Du kan også klikke på bildet under for å se dagens pris på vinterhjul til Toyota bZ4X med ZAX YNX Bronze

vinterhjul-toyota-bz4x-bronze-felger-fälgar-wheels

 

Produktliste