Om oss

Du er her

Finn produkter

NETTBUTIKK TIL BUTIKK GIR NORDENS BESTE PRISER OG GODT SERVICENIVÅ

Nettbutikk til butikk er tidsbesparende både for kjøper og selger. Man gjør handelen på nettet og avtaler tid for montering. Man sparer både tid og penger, og slipper ventetid og eventuell mulig bomtur. Her hos oss lager vi verdens første nettbutikk-til-butikk for dekk og felger med skikkelig konfigurator som viser sluttresultatet med dekkside posisjon, hvor både kunde og leverandør sparer mye tid og kostnader. Nettsiden har vært i drift siden 1. mars 2012 og utvikles hele tiden, nå med både logistikk og kundeoppfølging. Klikk på denne filmen som viser hvordan du finner frem til dekk og felg til bilen din. Siden vi utvikler denne programvaren for markeder utenfor Norge er det ofte en del funksjoner som kommer først på engelsk, og noe senere på norsk og svensk. VI beklager dette etterslepet.

VI ANBEFALER DEKK UT I FRA MÅLTE SAMMENLIGNINGER OG ADVARER MOT DEKKTESTER SOM I REALITETEN ER FORDEKT MARKEDSFØRING

Her slipper du å høre kjente floskler som "testvinnere" og "premiummerker". Dette er velfungerende virkemidler for å oppnå høye priser på kjente europeiske dekkmerker. Du ser ingen dekktester i USA, nettopp fordi man her må betale erstatning til forbrukere som kjøper dekk på feilaktig informasjon. NAF testen hadde ikke blitt gammel over dammen.
 
Produsentene lager tilnærmet helt like dekk, men de målbare forskjellene ligger gummikvalietens slitestyrke og evne til å beholde gripeegenskapen over tid. Like dimensjoner koster omtrent det samme å produsere, med unntak av de ulike lands lønnskostnader. Dekk som selges i Norge og som også er produsert for den nordamerikanske markedet, er ofte de beste dekkene på norske veier. I USA krever man høy slitestyrke og god kjørekomfort med mykere dekksider, og dette er dekk passer fint på norske veier med slitasjespor og steinete asfalt. Dekk som i hovedsak er bygget for tyske høyfartsveier er konstruert for hastigheter på 300 km/timen, ofte med stive dekksider som gir rumling på den steinete og grove asfalten (for å tåle piggdekk) vi har i Norden. Derfor anbefaler vi mykere sommerdekk med høyverdig og slitesterk gummikvalitet.
 
Om vinteren kjører de fleste i hovedsak på våt og tørr asfalt, og de mest sikre vinterdekkene er de med bedre våt grep, god slitestyrke og god drenering for vann og slaps. De få dekkene som er så ''heldig'' å bli tatt ut til NAFs vinterdekktest, og som blir kåret som de beste isbane-dekkene, er i realiteten de mest trafikkfarlige vinterdekkene vi kan velge. Dette er dekk som bremser 10-15 meter lengre enn vinterdekk med godt våt grep. De som kjører på slike vinterdekk må være oppmerksom på at bremslengdeforskjellen mer enn dobler seg til 20-30 meter hvis dekket aldri vaskes. Mange av kjedekollisjonene om vinteren kunne ha vært unngått hvis alle hadde valgt trygge vinterdekk med godt våt grep.
 

HØYT SERVICENIVÅ OG HØY STANDARD I OSLO. TA GJERNE EN TITT PÅ ANNEN TEKNOLOGI SOM ER UTSTILT I OSLO

I Oslo har vi flotte moderne lokaler og egen avslapningsavdeling med kaffe, frukt og kaker, og du nyter forfriskningene foran verdens mest avanserte gasspeis, som har varmegjenvinner, tilluftskananer og som fører varmluften dit du ønsker, og gjerne ut av huset hvis du har TEK10 standard som gjør at du ikke blit kvitt varmen. Du kan lese litt om gasspeisene i brosjyrene, og du kan beskue denne mens du venter. Vår installasjon har vegg av skinn rundt peisen, fordi det er kun glasset som blir varmt. Peisen kan derfor ettermonteres i alle typer boliger uten å bygge branntilpasninger. Varmer opp alle rom i en fjellhytte på under 1 time, og er ideell som hovedvarmekilde. Klikk på bildet under for å lese mer om gasspeisene.
Megahjul Oslo venteavdeling
 

NESTE GENERASJON LED INDUSTRIBELYSNING KAN DU OGSÅ BESIKTIGE I BÅDE OSLO OG FREDRIKSTAD MENS DU VENTER

Flere av nøkkelpersonene bak Safe Bil / Megahjul jobber også med levering av spissteknologi offshore, hovedsaklig til siste generasjon borerigger og boreskip. I den forbindelse har vi testet ut svært energieffektive LED industriarmaturer med 5 års garanti for dette markedet, som forøvrig ikke er det sprekeste for tiden. Etter sammenligninger mot annet som tilbys til industriene har vi notert oss at prisene våre likevel er konkurransedyktige selv om dette er high-end produkter. Måler man lumens (lysstyrke) mot watt (strømforbruket) har vi trolig nordens rimeligste LED armaturer med absolutt de lengste garantiene. Dette er noe du gjerne kan se litt på , mens du venter på at bilen skal blir ferdig.
 

TILPASNINGER OG MASKINERING AV FELGER

Felger med lokk over bolthullene reduserer salt og fuktighet som gir korrosjon mellom felg og nav, samt gjør renholdet enklere. Mange av disse felgene kommer uborret fra fabrikk og vi tilpasser felgene i vår maskineringsavdeling i Fredrikstad. Det er derfor også enkelt å lage en erstatningsfelg om du skadet kun èn felg. Klikk på filmen under.
Megahjul-maskinering-av-felger
 

LITT OM BAKGRUNN

Safe Bil AS ble etablert i mars 2012 med 2,0 mill (nå 4+ 4 mill)  i aksjekapital pluss ansvarlig lån opp til NOK 10 mill. Nøkkelpersonene bak selskapet består av erfarne IT-utviklere og ingeniører med lang erfaring også innen utvikling av felger i tillegg til lang erfaring fra dekkbransjen og IT/oljebransjen.  
 
Selskapet er et utviklingsprosjekt hvor vi både utvikler en nettbasert programvare hvor all kunnskape innenfor dekk og felger legges inn i en database som stadig utvikles med flere søkefunksjoner. Programvaren utvikles på flere språk og er beregnet for store internasjonale kjeder.
 

LED OG SMARTHUSLØSNINGER I SAMME LOKALER

En del av teamet som jobber i Safe Bil / Megahjul jobber også med LED-belysning og smarthusløsninger in high-end segmentet. Priser og muligheten til å handle kommer på nettsiden www.safeelektro.no, og vi etablerer showrom in butikkene til Megahjul i Oslo og Fredrikstad våren 2015. Butikklokalene, lager og monteringshallene blir utstyrt med morgendagens LED teknologi som gir ca. dobbelt så mye lys som tradisjonelle LED armaturer. Dvs. mye mindre watt og varme for samme lysmengde, og sannsynligvis mye, mye lengre levetid.
 
Klikk på bildene under for å komme til produkter og artikler på nettsiden www. safeelektro.no
 

 

Blir det flere Megahjul-butikker rundt i landet?

De to butikkene som vi har i dag er etablert for at programvaren skal kunne utvikles som en kjedeløsning for nettbutikk til butikk. Vi utvikler løsningen til å dekke kjeder med både egen-eide butikker og franchise. Det er derfor sannsynlig at det blir flere Megahjul-butikker etablert som franchise-medlemmer i nær fremtid.
 

Nettsiden gir deg viktige opplysninger når du skal handle komplette hjulsett

Når man kjøper nye felger og dekk er er det alltid viktig å vite om dekksiden kommer lenger ut i forhold til originalt. I vår konfigurator får du dette svaret når du lager et tilbud helt ferdig, og du ser om forslaget er en god løsning eller ikke. Overstiger du våre anbefalte maks-verdier får du opp en advarsel og tips om å endre valg av felg og/eller dekkdimensjon. Denne utregningen er viktig for å vite om den nye hjulpakken du bestiller faktisk passer til bilen. Denne nettsiden er den alene om å gi deg dette svaret (sjekk gjerne alle nettløsninger i EU og USA).
 dekkside posisjon
 
Avdelingen i Oslo ble åpnet 10 . oktober 2013 og her har vi 1.100 m2 med flotte utstillingslokaler og lagerplass. i Stålfjæra 25 har vi masse parkeringsplasser og full frihet til å tilpasse lokalene til effektiv drift, siden vi leier av et eiendomsselskap i samme konsern. Utvalget som vises i konfiguratoren på nettsiden er veldig omfattende, og i høysesong har vi leveranser 1-2 ganger ukentlig fra EU-lagrene og 3 ganger i uken mellom Oslo og Fredrikstad. Vi kan derfor levere de fleste varene på relativt kort varsel, men kortvarige forsinkelser i leveransene kan oppstå hvis våre underleverandører ikke leverer til avtalt tid. 

RASKESTE OG BESTE SERVICE FOR BESTILLING AV DEKK OG FELGER

For deg som ønsker rask og god service vil vi anbefale å bruke nettsidens konfigurator og sende inn prisforslaget du vurderer, gjerne med litt ekstra informasjon i fritekstfeltet hvis du ønsker. Vi har mye bedre kapasitet til å betjene disse forespørslene enn å besvare telefonen, og når du ringer må vi likevel sende deg link til et prisoverslag på nettsiden som du eventuelt bekrefter. Alle ordrer går gjennom konfiguratoren på nettsiden, for å kvalitetssikre at korrekte produkter velges til bilmodellen din. De beste pristilbudene får du alltid når du kjøper varene før de ankommer til våre lagrer i Oslo og Fredrikstad. Det er begrenset antall som er bestilt fra produsentene og de beste tilbudene kan blir utsolgt før varene kommer til lager. Derfor anbefaler vi alle å være tidlig ut med å bestille.

DEKKFORHANDLERE OG BILFORHANDLERE

Vi har en egen nettsiden til forhandlere som både kan brukes til å bestille fra og som kan brukes i eget salg, med egen logo på tilbudene. Forhandlervilkårene avtales etter volum og ordrestørrelser.

Megahjul i Fredrikstad

I Fredrikstad har vi lager fordelt på mange eiendommer, og utsalg i Strykerveien 1.

I OSLO FINNER DU VÅR STØRSTE USTILLING AV FELGER

Et stort utvalg av dekk og felg lagerføres for SUV og Tesla S. Vi fører kun felger som har godkjent bæreevne og innpress tilpasset de aktuelle bilmodellene. Dekkverkstedet er skikkelig utstyrt med det beste som finnes av hjulbalanseringsutstyr og vi har dekkmontører med lang erfaring og som også er oppdatert på Tesla S og helt nye SUV modeller. Nedenfor bilde av p-plassen utenfor Oslo avdelingen. 2 stk LED lamper på tilsammen 320W flombelyser et stort område. I skrivende stund har vi fått inn inn siste teknologi som gi samme lysmengde (dvs. 21.000 lumens pr. lampe) for kun 200 watt tilsammen. Klikk på bildet under for å lese litt om neste generasjon LED-belysning. Du kan også se utstillingen i lokalene til Megahjul.

Megahjul i Oslo

 

I stålfjæra 25 på Kalbakken har vi over 1.100 m2 med butikk, verksted og lager. Her kan du også se utstilling av Next Generation LED belysning som er det mest energieffektive LED teknologien som finnes på markedet.

Led belysning hos Megahjul i Oslo

FLOTT UTSTILLING AV FELGER

4 felgtårn spekket med årets nyheter og tilbud.

Norsk (bokmål)
Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 4,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Programvaren utvikles av andre konsernselskap i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Vi som jobber i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene litt billigere.

 

Åpningstider mai

Fredrikstad 

 
 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag:  08.00 - 16.00
Tirsdag:  08.00 - 17.00 
Onsdag:  08.00 - 17.00 
Torsdag: 08.00 - 17.00 
Fredag:   08.00 -16.00
Lørdag : STENGT
 
 

Oslo 

 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Tirs-tors: 09.00 - 18.00 LANGDAG
Fredag: 09-15.00
Lørdag: STENGT
 
 
 
 
 
 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted