Dekktester

Du er her

Finn produkter
Norsk (bokmål)

VINTERDEKK - EU MILJØMERKING OG SAMMENLIGNING AV EGENSKAPER

Posted by:tire specialist1

EU VERDIENE UTFØRT PÅ TROMMEL OG LABORATORIE-UNDERLAG AVVIKER FRA VIRKELIGHETEN PÅ NORMALE VEIER

EU-verdiene måles på en laboratorie-asfaltbetong som er ganske forskjellig fra den asfalten vi faktisk kjører, og dette forholdet er hovedårsaken til avvikene mot faktiske målinger. Det har blitt hevdet fra noen produsenter at den nordiske asfalten er annerledes en test-asfalten og dette er årsaken til avvikene. Rullemotstand i dekkene måles mot en trommel, hvor stive dekkstammer gjør det godt på trommel, men dårlig på grov asfalt.

SOMMERDEKK TEST 2015

Posted by:tire specialist1

SOMMERDEKK TEST 2015 - DEN PERFEKTE BLØFF?

 

GÅ TIL SOMMERDEKK TEST 2016 VED Å KLIKKE PÅ BILDET UNDER

Sommerdekk-test-NAF-2016

 

Det kan virke som mange mener at dekktestene som publiseres og som har blitt publisert de siste tiårene er ''kjøpt og betalt'' og/eller er juks og bedrag. Sterke ord, og artikkelforfatter har notert seg disse uttalelsene, og blitt litt mer enn gjennomsnittlig interessert i faktum. Det kan i utgangspunktet virke som en helt umulig oppgave å komme til bunns i hva som egentlig skjer under disse dekktestene, og hvordan alle karakterene settes.

05 September
0

TEST AV VINTERDEKK 2014 / 2015

Posted by:admin

DEKKTEST : DE BESTE VINTERDEKKENE, PRISTEST AV VINTERDEKK OSV. ER DISSE TESTENE BASERT PÅ FAKTUM, ELLER BLIR VI FORLEDET TIL Å KJØPE FEIL DEKK MED LAVERE LEVETID ?

Når vi spør kundene hva de mener om vinterdekktester, har vi to grupper. Den ene gruppen vet lite om dekk og er lite interessert i dekk, og derfor støtter seg til hva som markedsføres som testvinner.

Den andre gruppen er derimot litt mer interessert og oppgir mange ulike, men velbegrunnende argumenter for at årets dekktest er en fordreining av virkeligheten, og tar avstand fra dekktesten. "En fornærmelse mot intelligensen til normale mennesker" er en av mange slagferdige uttalelser. 

Vi må forsåvidt si oss enig i et slikt utsagn, og noen begrunnelser belyses i denne artikkelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

COVID-19 INFO HER

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 8,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Configuratoren utvikles av et søsterselskap og det nye ERP/CRM systemet Odoo utvikles av safeconsulting.no og tilpasses i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Teamet i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene normalt litt billigere. Høsten 2021 frem til høsten 2022 forventes det kraftige prisøkninger p.g.a. knapphet i global logistikk.

 

Åpningstider oktober/november 2021

Fredrikstad 

Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
 
Mandag - torsdag: 08:00 -17:00
Fredag : 08.00 - 16.00
Lørdag 23 okt: 10.00 - 14.00
  • Adresse: Strykerveien 1, 1658 Torp(Fredrikstad)

Telefon Fredrikstad: 69 94 92 65
Telefonen åpner 10.00 - 16.00
 
Oslo 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
 
Mandag - torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 -15:00
Lørdag: STENGT
 
Telefon butikk Oslo: 69 94 92 50
Telefonen åpner 10.00 - 16.00 (15.00 fredag)
  • Adresse: Stålfjæra 25 Oslo, 0975 Oslo

 
Vis hensyn og bruk gjerne munnbind i butikken og på verkstedet grunnet Covid-19.
Antibac står i butikken :-)
 
OBS! Time må bookes i høysesong (oktober/november)
 

 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted

All post til Safe Bil AS må sendes til Postboks 93, 1650 Sellebakk