VINTERDEKK TILBUD I OSLO

Posted by:admin

VINTERDEKK TILBUD I OSLO - SPAR PENGER RETT FRA IMPORTØR! GODT VÅT GREP OG GOD DRENERING ANBEFALES FOR Å ØKE SIKKERHETEN

Vinterdekkene bør alltid ha like god drenering, og like godt våt grep som sommerdekk, uten at det går på bekostning av vinteregenskapene. Dette er vanskelig å oppnå med vinterdekk, men ved å velge anbefalingene er på nettsiden får du velprøvde myke naturgummidekk som er gode på is og snø, også med god drenering mot vannplaning. Megahjul er spesialist på vinterdekk for elbil, og anbefalingene her på nettsiden er basert på faktiske målinger av verdier som er viktig for elbiler med intelligent styring av drivlinjene.

For lette fossilbiler har vi også et godt utvalg i vinterdekk med ekstra myke nordiske egenskaper, god drenering mot vannplaning, god slitesterk naturgummi og 5 års garanti motforringelse av gummikvaliteten. Sjekk dagens tilbudspriser her

VERKSTEDET I OSLO HAR GOD KAPASITET, SÅ RINGE GJERNE OG SPØR OM TIME SAMME DAG ELLER NESTE DAG

Spesielt for eksisterende kunder eller nye kunder som bestiller komplette vinterhjul til sin nye elbil, vil vi strekke oss langt for å finne kapasitet innenfor ønsket tidsvindu. Samarbeidet med Dekkpartnere i Stor-Oslo gir også økt kapasitet på verkstedene.

FØLG MED PÅ GRATIS MONTERING AV ANBEFALTE DEKK PÅ FELG-KAMPANJENE HER

Dette er kampanjer vi kjører for å utnytte ledig kapasitet på verkstedene kombinert med å redusere lageret for enkelt dekkdimensjoner.

VINTERDEKK UTVIKLET FOR ELBIL RETT FRA IMPORTØR I OSLO ELLER FRA DEKKPARTNERE I STOR-OSLO

Det norsk-utviklede vinterdekket for elbil, Frigus EV Ice 3 og 3+ leveres til de fleste elbiler. Elbilers rekkevidde om vinteren påvirkes mye av tyngden på hjulet (felgen) og dekkets evne til å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket på våt veibane. Les mer på frigusev.com ved å klikke på logoen under, eller gå en til megahjuls artikkel for Frigus EV i bildet nedenfor. Styrken til Frigus EV Ice 3 er elbilegenskaper på vei, med myk nordisk naturgummi som er veldig bra på is og snø. Ikke utviklet for å sladde på isbane, men derimot ekstremt bra på veibane med vann og slaps. Vi har optimalisert Frigus EV programmmet mot det de fleste dyktige bilførere verdsetter mest.

Nytt for høsten 2022 er at Norges største dekk kjede - Dekkpartner også leverer elbildekk Frigus EV med eller uten elbilfelger fra ZAX Wheels. De finner din nærmeste dekkpartner på siste trinn når du har valgt produkt på nettsiden og til slutt skal velge forhandler.

vinterdekk-oslo-elbil-rekkevidde-pris-frigus-ev

DEN EUROPEISKE REKKEVIDDENORMEN FOR ELBIL HAR EN SNITTHASTIGHET PÅ 46,7 KM/T OG GIR URIKTIG INFORMASJON OM REKKEVIDDE, SPESIELT OM VINTEREN LES MER

Derfor er valg av lette hjul avgjørende for bilene rekkevidde / energiforbruk. Googler du (på engelsk) vekt på hjul versus hestekrefter får du over 700 million treff på artikler som beskriver hvor viktig hjulvekten / rotasjonsvekten er for energiforbruket på bil/elbil.

Bedre rekkevidde med lette hjul

FOR ØKT REKKEVIDDE OG MER SPORTSLIG ELBIL ER DENNE ARTIKKELEN ANBEFALT - FELGER TIL ELBIL -DETTE MÅ DU VITE

Det er veldig nyttige tips som vi linker til å denne artikkelen, og man får en bedre elbil, som både for lenger rekkevidde, bedre kjørekomfort og lavere målt innvendig støy. Nedenfor et bilde av felger til ID.Buzz i ZAX EV531 Rotary Forged, som også finnes i standard støpt til en rimeligere pris, så lenge lageret rekker. Vi anbefaler samme felger og dekk foran og bak, med elbildekket Frigus EV som er optimalisert for å redusere vannbølgen foran dekket på våt veibane.

For å lese mer om hva som er verdt å vite om vinterdekk kan du gå til neste artikkel ved å klikke på bildet under

vinterdekk-oslo

VINTERDEKK TILBUD I OSLO FÅR DU GJENNOM NETTSIDENS KLIKK-OG-HENT FUNKSJON

Du sparer masse tid og penger med å følge anbefalingene på nettsiden, for deretter reservere varene du ønsker. Betaler du før du ankommer time for montering er varene ferdig klargjort, og du sparer masse tid. Du rekker kanskje en god kopp kaffe, så er bilen ferdig.

Megahjul i Oslo

VINTERDEKK TILBUD I OSLO FÅR DU OGSÅ OVER DISK, MEN VI SER DET SAMME SOM DEG. ALT VISES PÅ NETTSIDEN

Utvalget av felger er også veldig bra, og he ser du også markedets største utvalg av superlette elbilfelger fra ZAX Wheels.

Led belysning hos Megahjul i Oslo

VINTERDEKK TILBUD I OSLO - LEVERER OGSÅ KOMPLETTE VINTERHJUL TIL TESLA MODEL Y OG 3 OVER HELE EUROPA

Veldig mange tesla entusiaster rundt i Europa har høy kunnskap om elbil, og selv om både Y og 3 har lang rekkevidde, så vil mange forbedre denne ytterligere med superlette elbilfelger, men mange velger også de mest åpne felgene slik at rengjøring av felgen innvendig lett kan utføres, uten å ta av hjulene. Vår mestselgende forhandler av Frigus EV vinterdekk ligger ved Nokian by i Finland, og det sier litt om hvor godt Frigus EV vinterdekket treffer de fleste dyktige Tesla sjåfører i Norden. Frigus EV er ikke laget for isbanekjøring, men optimalisert for saltede veier med vann og slaps. Godt nok på is, snø og fjellveier.

vinterdekk-til-elbil-pris-vinterdäck-elbil-audi-e-tron

VINTERDEKK TILBUD I OSLO - TIPS FOR AUDI E-TRON EIERE

Mange opplever at Audi E-tron har mye kortere rekkevidde med vinterhjulene. Mange tror dette er normalt om vinteren fordi det er kaldere og det går med energi til oppvarming av kupeen, men mye rekkevidde er blitt borte med de usedvanlig tunge 20-toms vinterhjulene som bilforhandleren har levert med bilen. Blytunge vinterfelger i 20x9 som burde vært superlette åpne sportsfelger (Rotary Forged)  i 20x8.5, eller bedre, 19x8, slik at man redusere vekten maksimalt i ytterring. Så bytte ut plastgummi-vinterdekk som har null drenering og som slites fort, men Frigus EV vinterdekket som har full drenering, og som reduserer den energikrevende vannbølgen foran dekket. Da snakker vi om betydelige oppgraderinger. Mange rekker hytta på fjellet uten å stresse batteriet for mye. Husk at elbilen aldri må stå fulladet over natten. Maks 90% fulladet og du bør også ha 10% igjen til neste lading for å unngå reduksjon i batterikapasiteten. Superlading sliter også veldig på batteriene. Rekkevidde under kjøring er derfor viktig for å opprettholde god batterikapasitet.

vinterdekk-tiil-elbil-vinterdäck
 

''LYKKELIG'' AUDI E-TRON MED SUPERLETTE 19 TOMMERE MED ZAX FELGER OG NORSKUTVIKLET FRIGUS EV VINTERDEKK

3D VIEW  I konfiuratoren kan du nå dreie på bilen og skifte farge etter ønske, slik at du ser felgene med ulike vinkler og farger, mot bilens ulike fargevalg.

vinterdekk-til-elbil

VINTERDEKK TILBUD I OSLO FOR BMW i4 MED VELDIG GOD LØSNINGER FOR KOMPLETTE HJULPAKKER

Den nye BMW i4 har oppgitt WLTP-rekkevidden (snitthastighet 46.5 km/t i 23 grader) med de letteste felgene som bilen er typegodkjent med. Hjulene og felgene som du får levert med bilen kan være betydelige tyngre, men tilsvarende betydelige kortere rekkevidde (=høyere energiforbruk). Klikk på bildet under for å komme til BMW i4 timsartikkel for mer informasjon om hvor viktig det er med lav vekt og riktig vektplassering på felgene.

vinterdekk-tilbud-i-oslo-bmw-i4

Du har også benytte hurtiglinkene til de bilmodellene vi har svært gode tilbud til i listen nedenfor:

Produktliste