TESLA MODEL S PLAID / LONG RANGE FELGER, VINTERDEKK OG VINTERHJUL TIPS

Posted by:tire specialist1

TESLA MODEL S PLAID OG LONG RANGE KAN OPPGRADERES PÅ REKKEVIDDE OG AKSELERASJON MED LETTERE FELGER FRA ZAX WHEELS

Det er mulig å hente ytterligere ekstreme egenskaper ut av Plaid og Long Range ved å redusere vekten på felgene. Nedenfor ser man originalkonfigurasjonene for både Tesla Model S Plaid og Long Range. Ønsker man optimale vinteregenskaper anbefaler vi samme hjuldimensjon bak som foran. Du kan bruke sammen hjulene som på de eldre Tesla S modellene, men de fleste vil gjerne ha 255-brede dekk. Man kan bruke både 19x8 og 19x8.5. Felgdimensjonen 19x9.5 er samme som på model Y og man får dekkstrekk og lite demping på dekket, og mer ''gokart'' følelse, og tyngre hjul. Opitmal felgdimensjon er 19x8.5 med ET40 med elbildekket 255/45R19 som gir minimalt med flatspot om vinteren, og maksimale egenskaper for drenering av vann/slaps. De fleste som kjøper ny model S kjenner til hva som er krevende på denne bilen, og hvorfor vi har utviklet Frigus EV Ice 3 med egenskaper optimalisert for både isunderlag, og vann/slaps forhold. Klebrig myk naturgummi for is, men hard nok med retningsstabilt mønster for å ikke miste kjøreegenskapene om vinteren. Laget for kjøreglade bevisste entusiaster (herunder artikkelforfatter) som vil ha stabilitet også i høyere hastigheter.

FELGER TIL TESLA MODEL S PLAID OG LONG RANGE - FORTSATT MANGE VALGMULIGHETER

Tesla Model S og Long Range har tilnærmet likt akseltrykk foran og bak, og for maksimalt balansert trykk mot vinterunderlaget bør hjulene være like. For utseende blir bredere bakhjul litt mer stilig, så det hele blir en vurdering. Stil eller egenskaper. Ja takk begge deler? Sorry. Bredere bakdekk vil på alle elbiler redusere vintergrepet og kreve betydelig mer energi på våt veibane med skyva vannbølge samt vannheftet i seg selv. Mange har spurt om  de gamle Tesla X felgene kan brukes på nye LR/Plaid som på tidligere Model S, og det kan vi bekrefte. Vognkortet for bakfelgene viser ET45, men det er for staggered oppsettet. Derfor har vi også listet opp LR/Plaid EU/USA Config.

tTesla-model-s-plaid-wheel-configuration

 

Siden er under konstruksjon. Det kommer en rekke forslag til konfigurasjoner etter hvert som felgene blir etablert i systemet.

Produktliste