DEKK OG FELGPAKKER

Posted by:tire specialist1

VI HAR KAMPANJEPRISER PÅ DEKK OG FELGPAKKER SOM OPPGRADERER ELBILEN MED BEDRE REKKEVIDDE OG SPORTSLIGHET

Lettere hjul krever mindre energi, og innenfor bilsport regner man for hver kilo redusert hjulvekt reduseres bilens energibehovet med 7 hestekrefter. Hjuldiameter innenfor bilsport er veldig liten sammenlignet med de enorme elbilhjulene som i dag benyttes på større elbiler og el-SUVer, så vi kan ofte regne fra 10-15 hestekrefter. En liten Nissan Leaf, MG, e-Golf, Kia Soul m.fl. vil spare mer enn 7 Hk pr. kilo redusert hjulvekt, mens en Audi E-tron bortimot det dobbelte. 

FOR ØKT REKKEVIDDE, KOMFORT OG AKSELERASJON (SPORTSLIGHET) ER DENNE ARTIKKELEN ANBEFALT - FELGER TIL ELBIL - DETTE MÅ DU VITE

Nedenfor ser man vektforskjell mellom originalfelgen til Tesla Model Y og designfelgene fra ZAX Wheels, hvor vekten er redusert i selve felgringen, slik at effekten faktisk blir større fordi vektreduksjonen skjer ytterst i redius på felgen. Klikk på bildet og se utvalget til Model Y Long Range sammen med elbildekket Frigus EV Ice 3 som er utviklet i Norge og har optimale egenskaper for å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket på våt veibane.

DEKK OG FELGPAKKER LEVERES OGSÅ I 18 TOMMERE TIL BÅDE TESLA MODEL Y OG Y PERFORMANCE, OG GODKJENT I NORGE ETTER LOVDATA

Montere uoriginale hjul på nye elbiler reduserer ikke garantien på bilen. Blir det hevdet fra bilforhandler så be om det skriftlig og send det til oss, så tar vi saken videre med Forbrukerrådet. Det vanker heftige bøter for å informere direkte uriktig i vinnings hensikt i denne sammenheng, og er en uriktig metode å konkurrere på. Vi ønsker å gjøre elbilen både bedre og tryggere på veien med forslagene her på nettsiden, ut ifra målinger som vi og alle andre kan gjøre når som helst.

Nå kan du ta en koffertvekt å veie vinterhjulene dine og så lage deg et tilbud på nettsiden som også viser vekten av dekk+felg, og se forskjellen i målt hjulvekt. Har du i tillegg ''silent'' merket dekk med skuminnlegg, så veier dekket ytterligere 1,5 til 2 kg på grunn av skum og lim, en lite heldig løsning, fordi støyreduksjonen knappest er målbal. Riktige hjul for elbilen er en liten investering for å oppgradere bilen til en betydelige bedre bil med ønsket komfort og rekkevidde. Klikk på bildet under for å se 18 toms ZAX Turbin X med 235/55R18 vinterdekk, en konfigurasjon som veldig mange benytter, men med ulike felgdesign.

dekk-og-felgpakker

DEKK OG FELGPAKKER TIL AUDI E-TRON 50 OG 55, SAMT SPORTSBACK KAN OPPGRADERES TIL EN MYE BEDRE ELBIL PÅ REKKEVIDDE, KOMFORT OG AKSELERASJON

Som for Tesla Model Y Performance som kommer originalt med 21 tommere, og som gjør bilen om til en ''grusom'' gokart hvor du risikerer å miste fyllingen i tennene før du når hytta på fjellet, så kan Audi E-tron også oppgraderes betydelig og gi en annen kjøreopplevelse og bedre rekkevidde. Nedenfor ser du letteste ZAX felg i 19 tommere som passer perfekt til Audi E-tron. ZAX EV531 Satin black i 19x8 ET32 med 255/55R19 Frigus EV Ice 3, og du har optimalisert bilen for maks rekkevidde, også for våt veibane, med elbildekket fra Frigus. Hjulet veier under 25 kg, mot 20 toms originalhjul som veier nesten 33 kg, og som skyver vannbølge foran dekket. Klikk på bildet under for å se dagens pristilbud.

dekk-og-felgpakke

DEKK OG FELGPAKKER SOM ER OPTIMALISERT FOR ELBIL HAR TO VESENTLIGE EGENSKAPER

Vekt på hjulet og sentrering av vekten mot navet. Rotary Forged felgene har en mye lettere felgring enn støpte originalfelger, så selv på likt vekt vil Rotary Forged felgene forbruke mindre energi. Vekten er fordelt mer på navet enn støpte felger med tunge felgringer. 

Vinterdekkets egenskapet til å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket på våt veibane er en veldig viktig egenskap, både for rekkevidden, men også for å unngå vannplaning på motorveien. Vinterdekk med supermyk gummi og kryssmønster som siste versjoner fra Nokian og Continental er helt sikkert beste løsning for isbanekjøring, men siden veldig få av våre kunder vektlegger isbane i valg av vinterdekk, har vi utviklet et vinterdekk for elbil som gi kjøreglede på våt og tørr vei, for de mest kjøreglade bilistene. 

Frigus EV Ice 3 er utviklet av norske elbil entusiaster, produsert i Asia, men vil bli produsert i EU fremover. Utviklet for optimale egenskaper til bruk på vei, men også godt nok på vinterkledde vinterveien. Selges gjennom Dekkpartner kjeden i Norge og snart Sverige (og Finland)

Du kan velge din nærmeste samarbeidende Dekkpartner ved valg av forhandlerlokasjon når du bestiller hjul eller dekk/felg.

dekk-og-felgpakker-fra-Dekkpartner

 

 

 

 

dekk-og-felgpakke-elbil

For utvalg og priser til dekkog felgpakkker, se hurtiglinkene til de mest populære elbilene nedenfor

Produktliste