NIO ES8 , EL6 , EL7 , ET7 , OG NIO ET5 FELGER OG VINTERHJUL ANBEFALINGER

Posted by:tire specialist1

NIO MODELLENE OPPNÅR MER REKKEVIDDE MED SUPERLETTE FELGER OG VINTERDEKK SOM DRENERER

Nio ES8 , EL7, ET7 og ET5 er som alle elbiler påvirket av bilens tyngde, luftmotstand og hjulenes energiforbruk. Bilens tyngde og luftmotstand kan du ikke endre, men det er mulig å redusere hjulenes energiforbruk på en rekke områder. Felgene til Nio ES8 , EL7, ET7 og ET5 er såpass store at for hver kilo redusert vekt i felgringen regner man 10 HK redusert energiforbruk i fremdrift for bilen under blandet kjøring. Kan du spare 5 kg med ZAX Superlette felger får du sannsynligvis 100-120 km mer WLTP-rekkevidde (måles i 46,5 km/t). Om vinteren kan då lett oppnå 7-8 mill ekstra rekkekvidde med 5 kg redusert hjulvekt kombinert med vinterdekk med full drenering, sammenlignet med vinterdekk uten drenering (VikingContact 7, Hakkapeliitta R5 og tlisvarende tette dekkmønster som skyver energikrevende vannbølge). 

SEMI-SMIDDE OG SMIDDE SUPERLETTE ZAX FELGER I 19" FOR NIO ES8 ER UNDER UTVIKLING HØSTEN 2023.

Vi lagerfører 20 toms semi-smidde ZAX felger og elbildekket fra Frigus EV i både 255/50 R20 og 255/55 R19, og kommer senere med 19 toms felgalternativer som passer til ES8. Det finnes ingen ettermarkedsfelger som passer til de store bremsekaliperne på NIO ES8 i skrivende stund (medio august 2023). Bildet nedenfor viser en ES8 original 19 toms felg som har et veldig positivt design for å gå klar av bremsekalipere. Du kan likevel får 20-toms semi-smidde ZAX-felger som er lettere og som gir bedre rekkevidde sammen med vinter-elbildekket fra Frigus EV.

felger-vinterhjul-nio-es8-el7-et7-et5

NIO ET5 OG ET7 HAR VI GODT UTVALG TIL I BÅDE ZAX OG FRIGUS EV

Sjekk nettsiden for dagens tilbud, eller klikk på bildene nedenfor.

felger-nio-et7-vinterhjul-mer-rekkevidde

INNPRESS 35 (ET35) GÅR FINT PÅ ALLE NIO MODELLENE OG HOS BATTERIBYTTE STASJONENE

Modellene kommer alel med forskjellige hjuloppsett og dekkbredder. Se video hvordan batteribyttet skjer ca. 6 minutter ut i filmen. Her med OE felger, men straks vi har tid vil vi filme med ZAX felger som har innpress 35.

felger-nio-es8-et7-el7-et5

BILFORHANDLEREN LEVERER OFTE VELDIG TUNGE VINTERDEKK MED DEKK UTEN DRENERING

Vi ser at de fleste elbilforhandlere leverer veldig tunge vinterhjul som også er betydelige tyngre enn det WLTP-rekkevidden er oppgitt med. Det er en av hovedårsakene til at mange oppleverer mye kortere rekkevidde om vinteren. Et annet viktig tips er at vinterdekk brukes veldig mye på våt veibane, tidvis også med slaps. Da er det særdeles viktig at vinterdekket har en god drenering som slipper igjennom vann, både for å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket, men også for å unngå vannplaning.

LETTE ELBILFELGER MED OPPGRADERTE ELBILDEKK SOM HAR FULL DRENERING ER DEN OPTIMALE LØSNINGEN

I tillegg er det viktig at felgene er såpass åpne at man kan spyle bort søle og skitt som legger seg inne i felgene om vinteren. ZAX Wheels leverer i hovedsak elbilfelger som oppfyller de fleste parametre for gode vinterfelger. Vi anbefaler markedets mest optimaliserte elbildekk Frigus EV Ice 3 på de fleste elbiler. Vinterdekket er ekstremt støysvakt og forsterket i skuldrene for mer stabilitet på veien. Les mer om dekket ved å klikke på skissen under. Skissen viser den største forskjellen til tradisjonelle vinterdekk som fungerer utmerket på isbane, men som er direkte trafikkfarlig på våt vei i høye hastigheter.

nio-es8-vinterdekk-vinterhjul-pris

FOR NIO ES8 VINTERHJUL OG VINTERDEKK MED FELGER KAN DU SE UTVALGET I KONFIGURATOREN PÅ NETTSIDEN

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud på 20-toms vinterhjul med elbilfelgen ZAX YNX Gloss Gunmetal montert sammen med elbil vinterdekket Frigus EV Ice 3.

vinterhjul-vinterdekk-felger-nio-es8-pris

NIO TPMS INFORMASJON

Nio TPMS sensorer har Auto Relearn funksjoner, men erfaringsmessig viser det seg å fungere på kun noen biler med 8 hjul, så vi kopierer sommerhjul sensor ID til vinterhjulene slik at man slipper trøbbel med at bilene tidvis ikke klarer å lese 8 hjul.

Nedenfor ser du hurtiglinkene til felg og dekk konfiguratorene. Merk at vi anbefaler alltid de beste naturgummidekkene med 5 års garanti på at gummien ikke blir hard og glatt.

Produktliste