FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL VINTERDEKK OG FELG TIPS

Posted by:tire specialist1

VEKTEN PÅ VINTERHJULENE PÅVIRKER REKKEVIDDEN I STOR GRAD, OG DET SAMME GJELDER OGSÅ DRENERINGEN PÅ VINTERDEKKENE

Ford Mustang Mach-E leveres med vinter og sommerhjul i mange dimensjoner og bilens rekkevidde er naturligvis oppgitt med de letteste hjulene, kjørt på laboratoriumunderlag.  Derfor er det viktig å velge vinterhjul som har lettest mulig vekt, og vinterdekk som har best mulig drenering mot vann, slik at man reduserer vannbølgen foran dekket ved kjøring på våt vei. Googler du (på engelsk) vekt på hjul versus hestekrefter får du over mange treff på artikler som beskriver hvor viktig hjulvekten / rotasjonsvekten er for energiforbruket på bil/elbil. Klikk på bildet under hvis du vil skumme gjennom artiklene (beregn gjerne litt ekstra tid).

wheel weight vs horepower

Man må ikke velge 18 toms vinterhjul for å oppnå best mulig rekkevidde og sportslighet. Vi har 19 tommere med nesten samme vekt i utvalget fra ZAX Wheels,  et felgmerke som skal spesialisert seg på lette felger til elbil. Mange av de mest anbefalte felgene er ikke ''aero'' design, fordi tett felgfront samler søle og skitt på innsiden av felgen, og det er vanskelig å komme til for rengjøring. ZAX EV499, EV531 og EV631 er de mest åpne felgene som er lettest å rengjøre, og disse samler heller ikke så mye skitt siden det blir litt turbulens inne i felgen under motorvei-hastigheter. ZAX V5 er også en flott felg som er delvis åpen, og felgene har også en veldig lett felgring produsert etter ''rotary forged'' metoden.

VI ANBEFALER TIL FORD MUSTANG MACH-E VINTERDEKK MED MAKSIMAL DRENERING FOR VANN OG SLAPS

På bildet under viser vi forskjellen mellom vinterdekk med og uten drenering. I Norden kjøre vi i hovedsak på vei med vann og slaps når det først er skikkelig vinter. Med mindre man kun skal kjøre i en sirkel på en frossen innsjø i mange kuldegrader, så er våre anbefalte vinterdekk løsningen for å opprettholde best mulig rekkevidde, i tillegg til å opprettholde sikkerheten på nordiske motorveier. Bildet under viser det mest optimale vinterdekket for performance elbiler, FRIGUS EV ICE 3. Dimensjonene til Mustang Mach-E kommer høsten 2021, men vi har også andre gode anbefalinger med tilnærmet like godt mønster og gummi, også med 5 års garanti på at gummiblandingen holder seg like myk. Klikk på bildet under for å lese mer om FRIGUS EV ICE 3. Frem til vi får inn FRIGUS dekket har vi noen andre dekk på lager som også har god drenering, mange lameller og godt våt grep, som også leveres med 5 års gummikvalitetsgaranti.

Ford-Mustang-Mach-e-vinterdekk

VINTERHJUL TIL FORD MUSTANG MACH-E MED SUPERLETTE FELGER FRA ZAX WHEELS

Se bilder under på ulike ZAX felgdesign og dagens tilbud ser du ved å klikke på bildene. Nedenfor ZAX V5 Rotary Forged Gloss gunmetal med 225/60R18 vinterdekk som har egenskaper mye likt FRIGUS EV ICE 3.

Ford-Mustang-Mach-e-vinterdekk-18

FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL MED SUPERLETT ZAX V5 ROTARY FORGED SATIN BLACK

Klikk på bildet under for å se dagens pristilbud i 19 tommere med Maxtrek. FRIGUS EV ICE 3 kommer til høsten.

FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL MED ZAX EV499 SATIN BLACK LETTVEKTSFELG

Til sommer og høst 2021 kan vi levere ZAX EV499 med FRIGUS EV ICE 3 i 18 tommere. Her får du en åpen felg som ikke samler søle og skitt innvendig gjennom vinteren, og en felg med et tidsriktig og minimalistisk rent design. FRIGUS EV ICE 3 vinterdekket er utviklet for tunge elbiler, med fokus på ''elgtesten'' og vannplaning, i tillegg til gode egenskaper på snø og is.

Ford-Mustang-Mach-E-vinterhjul-vinterdekk-felger-sort

FELGER TIL ELBIL - DETTE MÅ DU VITE

Klikk på bildet under for å lese nyttig informasjon.

felger-til-elbil-viktig-å-vite

Produktliste