FELGER TIL AUDI E-TRON SOM OPPRETTHOLDER REKKEVIDDE

Posted by:tire specialist1

FELGER TIL AUDI E-TRON MÅ VÆRE SÅ LETTE SOM MULIG FOR AT DU SKAL BEHOLDE MEST MULIG REKKEVIDDE

Den europeiske rekkeviddenormen er målt i laboratorium men lettest mulig felg/hjul. Bilen du får levert fra bilbutikk har gjerne helt andre og mye tyngre felger, noe som reduserer rekkevidden betydelig i forhold til oppgitt rekkevidde. Om vinteren reduseres rekkevidden ytterligere, gjerne fordi vinterhjulene er tunge og at vinterdekkene mangler gjennomgående drenering, og skyver vannbølge foran dekket på våt vei.

Klikk på bildet under hvis du ønsker å lese noen av de over 700 millioner artikler/blogger om hvor viktig felgvekten er for bilens ytelse. 

1 KG LETTERE HJUL GIR 7-10 HK REDUSERT ENERGIBEHOV, ER KJENTE BEGREPER INNEN MOTORSPORT

Jo større felgdiameter jo mer effekt oppnår man med redusert vekt. Lettere dekk og lettere felgringer gir store gevinster både i akselerasjon og rekkevidde. Best effektgevinst oppnås jo lengre ut i radius vektreduksjonen skjer. Det er også litt forskjell på vekten av dekkene mellom dekkprodusentene. 

Derfor er også vekten på selve dekket med på hele regnestykket, siden dekket ligger lengre ut i radius enn felgen. Vektforskjellene mellom dekk er derimot mindre siden dekkene er svært like i konstruksjonen. Felgvektforskjellen mellom ulike design, metall og produksjonsmetode er derimot betydelig, og kjøremessig vil man kunne merke store forskjeller på hvordan bilen oppfører seg, og hvordan hjulene responderer både under akselerasjon og på ujevnt underlag. Felger til Audi e-tron og e-tron Sportsback i lettvektsdesign gjør bilen kjappere i akselerasjon i tillegg til bedre rekkevidde under blandet kjøring. Man får rett og slett en mye bedre Audi e-tron.

REKLAMASJONSRETT HVIS MAN HAR KJØPT FOR TUNGE VINTERHJUL UTEN Å BLITT INFORMERT SKRIFTLIG OM REDUSERT REKKEVIDDE

Slik vi tolker kjøpsloven skal det informeres skriftlig på en grundig måte, slik at det ikke er noen tvil om at man er informert om at eventuelle tunge vinterhjul - dvs. vesentlig tyngre enn hjulsettet bilens rekkevidde er oppgitt med - vil redusere bilens rekkevidde betydelig under alle kjøreforhold. Dette omfatter også bilforhandleren som har levert bilen. Har du fått levert altfor tunge vinterhjul til bilen din, så er disse i stor grad medvirkende årsak til at elbilens rekkevidde blir kraftig redusert på våt og tørr vinterasfalt. Har du akseptert redusert rekkevidde med vinterhjulene så er det jo greit, men hvis ikke, så anbefaler vi deg å bytte inn de tunge vinterhjulene med nye vinterhjul som har samme vekt som bilens rekkevidde er oppgitt med. Bilforhandere og dekkforhandlere besitter denne kunnskapen, men det er ikke alltid at man deler denne med kundene.

MEST Å HENTE PÅ 19-TOMMERE MED LETTESTE DESIGN I ZAX V5 SOM LEVERES I SATIN BLACK ELLER GLOSS GUNMETAL

Klikk på bildet under for å seg dagens tilbudspriser på Audi e-tron Sportsback med ZAX V5 Satin Black med anbefalte vinterdekk med god drenering.

felger-audi-e-tron-sportsback-sorte

ZAX V5 er testet til JWL, VIA og SAE J2530 standarder for det Global markedet. Se video presentasjon av ZAX V5 Satin Black nedenfor

FELGER TIL AUDI E-TRON SPORTSBACK - ZAX YNX GUNMETAL I 21 OG 22 TOMMERE. DET RÅESTE SOM FINNES TIL E-TRON

Felgen må oppleves på bilen i sakte fart bakfra eller forfra. Eikene er konvekse inn mot senter av felgene som gir en fantastisk spill når de roterer. Ekstremt maskuline felger som passer til en stor røff SUV. ZAX YNX leveres i Satin Black, Gloss Gunmetal og Titanium Silver.

felger-audi-e-tron-sportsback-21-22-sort-gunmetal

ZAX YNX er testet til JWL, VIA og SAE J2530 standarder for the Global markedet. Se video presentasjon av ZAX YNX Satin Black nedenfor

ZAX SUPERLETTE 21X9'' SMIDDE FELGER I ALUMINIUM SOM VEIER KUN CA. 10 KG/STK 

Dette er felger for kjøreglade og dyktige e-Tron eiere. Ca. 9 kg lettere felger enn original eller GMP felgene gir deg ekstremt oppgradert akselerasjon, rekkevidde og kjøreegenskaper. Montert med markedets mest støysvake sommerdekk med maks naturgummi (5 års garanti på gummikvaliteten) som også ligger helt i toppsjiktet på slitestyrke. Winrun R330 er beste dekk på alle Tesla modellene på alle målbare relevante egenskaper, og foreløpige målinger og sammenligninger i 20 og 21 tommere, så er dekket også beste sommerdekk-anbefaling for Audi E-Tron.

felger-audi-e-tron-sorte-smidde

REALISTISK REKKEVIDDE ETTER EPA-NORMEN. SE LINK TIL HVA ELBILENES REKKEVIDDE OPPGIS TIL I USA

https://pushevs.com/electric-car-range-efficiency-epa/

 

Produktliste