VINTERHJUL TIL VW ID.3 MED SUPERLETTE FELGER SOM BEHOLDER REKKEVIDDEN

Posted by:tire specialist1

VINTERHJUL TIL VW ID.3 MÅ VÆRE SÅ LETTE SOM MULIG FOR AT REKKEVIDDEN SKAL OPPRETTHOLDES BEST MULIG

ZAX EV499 er bygget for VW ID.3 og leveres i 18x7,5 eller 18x7.  Vekten på hjulet er veldig avgjørende for energiforbruket, og ulike dekkmerker veier omtrent like mye. Derfor er valg av riktig felg avgjørende for bilene rekkevidde / energiforbruk. Googler du (på engelsk) vekt på hjul versus hestekrefter får du over 700 million treff på artikler som beskriver hvor viktig vekten er for energiforbruket på bil/elbil.

Bedre rekkevidde med lette hjul

REKLAMASJONSRETT HVIS MAN HAR KJØPT FOR TUNGE VINTERHJUL UTEN Å BLITT INFORMERT SKRIFTLIG OM REDUSERT REKKEVIDDE

Slik vi tolker kjøpsloven skal det informeres skriftlig på en grundig måte, slik at det ikke er noen tvil om at man er informert om at eventuelle tunge vinterhjul - dvs. vesentlig tyngre enn hjulsettet bilens rekkevidde er oppgitt med - vil redusere bilens rekkevidde betydelig under alle kjøreforhold. Dette omfatter også bilforhandleren som har levert bilen. Har du fått levert altfor tunge vinterhjul til bilen din, så er disse i stor grad medvirkende årsak til at elbilens rekkevidde blir kraftig redusert på våt og tørr vinterasfalt. Har du akseptert redusert rekkevidde med vinterhjulene så er det jo greit, men hvis ikke, så anbefaler vi deg å bytte inn de tunge vinterhjulene med nye vinterhjul som har samme vekt som bilens rekkevidde er oppgitt med. Bilforhandere og dekkforhandlere besitter denne kunnskapen, men det er ikke alltid at man deler denne med kundene.

VINTERFELGER TIL VW ID.3 ID.4 OG SKODA ENYAQ BØR OGSÅ VÆRE MULIG Å RENGJØRE FRA UTSIDEN SÅ MAN SLIPPER Å SKRU AV HJULENE

Med større hjul og felger blir renholdet av felgene viktigte for å unngå ubalanse i hjulene. Om vinteren akkumulerer det seg mye skitt inne i felgene, og det er ikke unormalt med 1-2 kg gjørmelag, som fordeler er ujevnt inne i felgen. Det skaper ubalanse men og tyngre hjul, langt ute i radius. Både ubalanse og vekt øker energibehovet, og rekkevidde reduseres samtidig som dekket kan blitt slitt ovalt. Et oval slitasje lar seg ikke balansere, og dekket må erstattes. Derfor er renhold av vinterhjulene svært viktig.

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud i 18 tommere med anbefalte vinterdekk

vinterhjul-vw-id.3-lette-rekkevidde

FELGER TIL VW ID.3 FINNES I MANGE FARGER I ZAX EV499 DESIGNET

Klikk på bildet under for å se VW ID.3 med ZAX EV499 Gloss Gunmetal

Felger-vw-id.3-lett-vekt

FELGER OG VINTERDEKK TIL VW ID.3 ANBEFALES UT I FRA MÅLTE EGENSKAPER. DERFOR HAR VI LAGET ELBILDEKKET FRIGUS EV ICE 3

Vinterdekk til elbil fungerer best når dekket i minst mulig grad skyver en vannbølge foran seg når det er vann i veien. Derfor anbefaler vi alltid vinterdekk som har gjennomgående dreneringskanaler som slipper vann ''gjennom'' dekket. FRIGUS EV ICE 3 er dessuten et naturgummidekk med veldig god levetid, og med 5 års garanti på gummikvaliteten mot herding av gummien, noe som er en unik og verdifull garanti. Naturgummi brytes også ned i naturen, så miljøskadene fra FRIGUS EV ICE 3 er betydelig lavere enn de kjente europeiske plastgummidekkene. Vi har rimeliger dekk enn FRIGUS EV, men egenskapene er ikke like bra, selv om disse anbefalingene også fungerer bedre enn de fleste kjente reklamedekkene (reklame-dekktester)

Klikk på bildet under for å seg ferdig konfigurert hjulsett i 18 tommere med ZAX EV499 titanium silver felger med FRIGUS EV ICE 3 dekket.

felger-vw-id.3-vinterdekk

VINTERDEKK TIL VW ID.3 SOM ER UTVIKLET FOR ELBIL

FRIGUS EV ICE 3 er utviklet for elbil, foreløpig i dimensjonene til Tesla modellene, E-tron, Polestar, ID.3, ID.4 og Enyaq. Dekket er forsterket for å unngå flatspot, har like god drenering som de beste sommerdekkene, har myk friksjonsgummi for optimalt grep på is og hardpakket snø, og leveres med 5 års gummigaranti mot herding. Et kostbart dekk å produsere, men logistikk rett fra fabrikk til kunde reduserer mange dyre ledd, og her det ikke investert i hverken reklame eller reklame-dekktester. Bytteretten innenfor 0,5 slitasje er også en selvfølge for FRIGUS EV ICE 3.

Klikk på bildet under for å se dagens pris på FRIGUS EV ICE 3 til VW ID.3 montert ferdig på felg. Dekket lagerføres også i 215/50R19.

 

relevante ID.3 arikler:

https://www.tek.no/nyheter/kommentar/i/zgG2z4/hjelp-jeg-blir-elbilist

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/aPPx1E/bekrefter-batterifeil-paa-id3-...

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/x3JpXV/feil-paa-feil-paa-feil-for-vol...

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/zg4X49/volkswagen-bekrefter-tilfeller...

 

 

 

Produktliste