VINTERHJUL, DEKK OG FELGER TILBUD TIL SKODA KODIAQ

Posted by:tire specialist1

NORDENS BESTE DEKK OG FELGTILBUD FOR SKODA KODIAQ MED FOKUS PÅ FUNKSJONALITET OG PRIS

Nordiske vinterdekk med enestående god drenering og godt våt grep som passer til vårt kjøremønster. Produsenter over hele verden begynner nå l lage vinterdekk som også fungerer godt på våt asfalt og slaps. Krav til bedre sikkerhet setter krav til at vinterdekkene skal ha god drenering for vann og slaps, og vi ser at Asia og Nord-Amerika er først uten å markedsføre slike vinterdekk. Her på nettsiden finner du også et bredt utvalg av vinterdekk med middels eller god drenering, både for piggfritt og piggdekk.
 

DRENERING FOR VANN OG SLAPS GIR BEDRE VÅT GREP, LAVERE RULLEMOTSTAND OG MINDRE STØY

Når du kjører i 80 km/t er det viktig at dekket slipper vann og slaps gjennom dreneringskanalene i stedet for å skyve vannet foran seg. Ønsker du lavt drivstoffforbruk har god drenering vesentlig betydning for motstanden i veien. Sikkerheten mot vannplaning gjelder på samme måte som det fokuseres på sommerdekkene, men vi har betydelig mer vann i veibanen om vinteren. Faktisk kjører de fleste som bor i by og kyststrøk godt under 1% på ren is og snø, av totalt kjørelengde med vinterdekkene. Derfor er det viktig å øke sikkerheten betydelig mot vannplaning. 
 

ØKER SIKKERHETEN PÅ VEIEN BETYDELIG MED NEREUS 806 I DIMENSJONENE 18" OG 19"

Dype langsgående dreneringskanaler er også kritisk viktig når man skifter fil hvor det ligger slaps mellom filene. Mer slaps og vann slipper gjennom dekket og kontakten mot underlaget øker. De langsgående kanalene er også med på å gjøre dekket mer retningsstabilt.
 
Vinterhjul til Skoda Kodiaq bør ha god drenering og godt våt grep
 

19-TOMS VINTERHJUL TIL SKODA KODIAQ

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud med den designfelgen ZAX Axe Grafit og markedets desidert beste vinterdekk for Skoda Kodiaq
Vinterhjul til Skoda Kodiaq med 19"ZAX felger og Nereus 806 vinterdekk
 

17-TOMS VINTERHJUL MED SORTE ZAX AXE FELGER OG MARKEDET MEST STØYSVAKE VINTERDEKK MED GOD DRENERING OG VÅT GREP

Smarte ZAX Axe felger med lokk over boltene som forhindrer korrosjon og gjør renholdet enklere. Masse sterk klarklakk som gjør at skitten lettere slipper felgen. NEREUS 805+ vinterdekket har er markedets desidert mest støysvake vinterdekk. Dekket har også helt topp drenering, ekstremt gode is egenskaper med sin nordiske myke gummi. Fordi dekkmønsteret har rulleretning blir våt grepet svært godt og rullemotstanden på våt asfalt er betydelig bedre enn de fleste andre dekktyper og merker som mangler disse viktige vinteregenskapene. 
 

NEREUS 805+ I 225/65R17 ANBEFALES SOM ABSOLUTT BESTE LØSNING I PIGGFRTT

 Se dagens tilbud med sort ZAX Axe felger ved å klikke på bildet under og les mer om Nereus 805+
 
VInterhjul til Skoda Kodiaq med sorte felger og vinterdekk med god drenering go våt grep
 

NEREUS 805+ HAR DEN VIKTIGE DRENERINGEN OG VÅT GREPET SOM ER KRITISK VIKTIG PÅ NORSKE VINTERVEIER

Se skissen under som viser hvordan dekkets dreneringskanaler slipper igjennom vann og slaps, og på denne måten øker veigrepet, reduserer risiko for vannplaning og reduserer den generelle rullemotstanden på norske vinterveier.
 
Vinterdekket Nereus 805+ er det mest riktige vinterdekket for Skoda Kodiaq
 
 
 

Produktliste