VINTERDEKK BMW i3, PIGGDEKK OG SOMMERDEKK

Posted by:tire specialist1

DET FINNES GODE VINTERDEKK TIL BMW i3

Noen BMW i3 eiere har erfart at vinterdekkene som blir levert med bilen ikke har fungert som forventet, se link til elbilforum her. Mange tror det er hardheten i gummien som er årsaken, men vi erfarer, som på alle andre bilmodeller, at vinterdekk må har retningsbestemt rullemønster som drenerer mot vannplaning. På BMW i3 er det også fordel med litt hardere gummi, fordi dekkene er veldig smale. En annen fordel er også høy slitestyrke (mye bindemiddel i gummien), slik at dekkene beholder sine gode egenskapet lengre. Nedenfor ser du bildet av mest anbefalte piggfrie vinterdekk for BMW i3. Klikk på bildet for å se dagens tilbud. Dekket leveres med bytterett innenfor slitasje på 0,5 mm, og 5 års garanti på gummikvaliteten.

Mest anbefalt piggfrie vinterdekk for BMW i3, basert på kundenes erfaringer

PIGGDEKK TIL BMW i3 ER LØSNINGEN FOR MANGE

Det er ikke ofte vi anbefaler piggdekk til bil, men BMW i3 er ingen god vinterbil, og mange kommer ikke frem på vinterføre. Løsningen er vinterdekk med pigg, men utfordringen er at piggene etter hvert forsvinner. Litt kjøring på asfalt eller spinning på asfalt, og så begynner piggene å forsvinne, på samme vis som på alle andre bilmodeller med framhjulsdrift. Piggdekkene vare likevel en tid, og man kommer frem så lenge det finnes noen pigger i dekkene. Når piggene er nesten borte, kan disse trekkes ut med en tang, og så kan dekkene brukes videre som sommerdekk, om man ønsker.

Vi har de siste årene levert Nokian, Bridgestone og Continental, uten å få noe ‘’skryt’’ i tilbakemeldingene. Derimot det ukjente vinterdekket TRI-ACE Snow Whtie II forbløffer mange som tør å velge dette dekket. Dette dekket kan også pigges, og da har man en fin løsning.

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud på piggdekk til BMW i3, eller du kan velge samme dekket uten pigg HER. Tri-Ace Snow White II fungerer også meget godt i forhold til dekkene som bilen blir levert med.

BMW i3 piggdekk som får bilen til å fungere godt på vinterføre

KOMPLETT VINTERHJULPAKKE TIL BMW i3 MED GUNMETAL TURBIN FELGER

Du kan klikke på bildet under for å se dagens pris på vår mest solgte vinterhjulpakke med piggfrie dekk som har drenering mot vannplaning, har lav målt rullemotstand på våt vei, og har gummi med lang levetid.

Vinterhjul til BMW i3 til nordens beste priser

Produktliste