FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL OG FELGER SOM ØKER REKKEVIDDEN

Posted by:tire specialist1

FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL OG FELGER SOM BEHOLDER MER AV REKKEVIDDEN

1kg redusert vekt for pr. hjul tilsvarer ca. 10 Hk redusert energibehov under bykjøring, og når det er vann i veibanen vil vinterdekk med god gjennomgående drenering øke rekkevidden betydelig i forhold til ''tette'' dekk som mangler drenering.

Ford Mustang Mach-E har som alle andre elbiler behov for å redusere energiforbruker for å øke rekkevidden. Lette hjul krever mindre rulleenergi og øker rekkevidden i tillegg til å forbedre akselerasjonen. Googler du wheel weight vs horsepower ser du over 700 millioner treff på nettet. Med andre ord blir Ford Mustang Mach-E en mye bedre elbil med lette vinterhjul, og med vinterdekk som ikke skyver vann foran seg. Vi lagerfører mange gode vinterdekk med myk nordisk gummi som også har drenering mot vannplaning, og i løpet av 2021 kan vi også levere elbil-dekket FRIGUS EV ICE 3 i dimensjonene 225/60R18 og 225/55R19.

ford-mustang-mach-e-vinterdekk

OBS! EU MERKING FOR RULLEMOTSTAND GJELDER FOR MÅLING MOT TROMMEL, IKKE FOR NORMAL VEI

Mange blir skuffet når man betaler dyrt for ''premiumdekk'' med god EU merking for rullemotstand, og oppdager at dekkene i realitetet ruller som likt for dekk med dårlig dårligere EU-merking. Det er umulig å reklamere på en slik EU-merking, nettopp fordi dekkprodusenten ikke har gjort noe galt, og man er ikke forpliktet til å opplyse at merkingen gjelder ''mot trommel. (gjerne også på en gunstig dag). Vinterdekk ruller omtrent likt på tørr asfalt med samme hardhet i gummi, etter våre målinger. Fyller man litt ekstra luft i dekkene, så blir rullemostanden målbart litt bedre. Derimot på våt vei måler vi at dekk uten gjennomgående drenering (Continental VikingContact 7, Nokian Hakkapeliitta R2, Goodyear, Michelin m.fl. ) ruller betydelig dårligere enn dekk som har full gjennomgående drenering uavhengig om man kaller dekket ''premium'' eller ''budget''. Jo mer vann i veien dess dårligere ruller ''tette'' dekk. NAF hevder i sin reklametest at testvinneren er god på vannplaning, noe som er helt usannsynlig, og som i seg selv er en god indikasjon på at NAF testen er en lek med tall og poeng. Hverken Continental eller Nokian har gjennomgående drenering, og kan ikke slippe vann igjenom. Dekkene kan være svært gode på isbane, men er udiskutabelt trafikkfarlige dekk i høye hastigheter på vei med vann i veibanen.

SE UTVALGET AV VINTERHJUL FOR MUSTANG MACH-E I MED SUPERLETTE FELGER OG DEKK I 18 TOMMERE

Felger og vinterdekk i 18 tommere er som regel lettere enn 19 tommere, og ZAX V5 er det letteste og fineste designet til Ford Mustang Mach-E. Klikk på bildet under for å se dagens priser på ZAX V5 Satin Black med anbefalt vinterdekk. Vi har samme felg i ZAX V5 Gloss gunmetal, og denne ser du ved å bytte ut felgen når du står i tilbudet.

Ford-Mustang-Mach-e-felger-vinterhjul

FORD MUSTANG MACH-E VINTERHJUL I 19 -TOMMERE SUPERLETT DESIGN. ZAX EV5 ELLER ZAX EV631

Klikk på bildet under for å se utvalget i 19'' med ZAX EV631 Titanium silver. EV631 leveres også i Satin Black og Gloss Gunmetal. Dimensjonen 235/55R19 er litt større en originaldimensjonen 225/55R19, med 1,5% større rulleomkrets, noe vi anbefaler på både bil og felg.

FORD MUSTANG MACH-E FELGER I 19 TOMMERE I SUPERLETT ZAX EV631 DESIGN SOM REDUSERER ENERGIFORBRUKET

Lett vekt på felgen er viktig, men ZAX EV631 er også lett å holde ren. Det åpne designet gjør det mulig å spyle vekk akkumulert skitt som legger seg inne i felgkanten om vinteren. Klikk på bildet under for å se utvalget.

felger-til-ford-mustang-mach-e-vinterdekk-tilbud

Produktliste