FISKER OCEAN VINTERHJUL, VINTERDEKK OG FELGER SOM OPTIMALISERER REKKEVIDDEN

Posted by:tire specialist1

FISKER OCEAN OG FISKER OCEAN ONE OPTIMALISERER REKKEVIDDEN UNDER VINTERFORHOLD MED SUPERLETTE FELGER FRA ZAX OG EV-TILPASSEDE VINTERDEKK FRA FRIGUS EV

Ved å redusere energiforbruket på hjulene med mye lavere vekt vil man både oppnå betydelig målbar bedre rekkevidde, men også bedre akselerasjon. Vektreduksjonen på hjulene gjøres i hovedsak på felgene i selve felgringen som dekket er montert mot. Felger som produsert etter ROTARY FORGED metoden har veldig lett felgring og krever langt mindre rotasjonsenergi enn normalt støpte felger som følger med bilen fra fabrikk. På store SUV modeller som Fisker Ocean utgjør 1 kg redusert vekt i felgringen mer enn 10 Hk i redusert energiforbruk.

HVILKEN FISKER OCEAN MODELL KOMMER MED 5-120 ELLER 5-112 BOLTSIRKEL PÅ FELGENE?

I skrivende stund 14. august 2022 er denne informasjonen ikke tilgjengelig, men oppdatert informasjonen kommer fra fabrikk høsten 2022, og vi oppdaterer artikkelen løpende. Vi har derfor lagt opp 2 modeller av Fisker Ocean One basert på de valgmulighetene som i dag finnes. Fisker Ocean bruker 255/50R20 dekkdimensjon som passer til felger fra smaleste 20x7'' til 20x9'' hvor 20x8 eller 20x8.5 er det mest gunstige for at dekket skal sitte perfekt på felgen og gi opitmal demping mot underlaget.

Du kan klikke på bildet under for å komme til ZAXWHEELS.COM for å se bilder og videoer av de superlette EV-tilpassede ZAX felgene.

fisker-ocean-felger-sorte-grå-lett-vekt-bedre-rekkevidde

VINTERHJUL TIL FISKER OCEAN. DU KAN LESER MER I DENNE ARTIKKELEN OM HVA SOM ER VIKTIG Å VITE OM FELGER OG DEKK TIL ELBILEN FISKER OCEAN

Artikkene forteller om hva som målbare forbedringer målt på ulike elbilmodeller under kjøring på normale veiunderlag. Dette er viktig informasjon i forhold til laboratorieverider som WLTP rekkevidden som har en snitthastighet under 47 km/t, og EU-verdier for dekk som gjøres under laboratorietester, og som stemmer dårlig med virkeligheten  som fremkommer under våre stikkprøvemålinger.

FISKER OCEAN KOMMER MED VINTERDEKK I 255/50R20 SOM OGSÅ ER UTVIKLET SOM ELBILDEKK FRA FRIGUS EV

Frigus EV har vinterdekk som er utviklet med maksimal drenering slik at dekket slipper gjennom mest mulig vann under kjøring på våt veibane, slik at man reduserer den energikrevende vannbølgen som bygger seg opp foran dekket. Man man sammenligne en catamaran eller triamaran som slipper igjennom vann mellom skrogene, med en like bred lekter som skyver alt vannet foran seg.

Produktliste