FELGER OG SOMMERDEKK TIL TESLA MODEL S

Posted by:admin

FELGER OG SOMMERDEKK TIL TESLA MODEL S - MANGE GODE LØSNINGER FINNES PÅ LAGER

Felgene til Tesla S må være forsterket siden bilen veier mer enn 2,1 tonn med ekstreme dreiemoment ved pådrag. Vår erfaring er likevel at skader på felgene i hovedsak oppstår når man treffer hull i veien eller kjører inn i en fortauskant når man parkerer. Vi anbefaler at felgene skal tåle 900 kg belastning og at man ikke overstiger endring i innpress på mer enn 5 mm. Tesla S har originalt innpress på 40, mens Tesla X har innpress på 35, selv om selve chassiet er det samme. Dvs. at man fint kan bruke innpress 35 på Tesla S uten at hjulstillingen skal kunne endre seg.

STØY FRA SOMMERDEKK ER DEN STØRSTE UTFORDRINGEN FOR TESLA S MODELLENE

Tesla S er relativt lite støyisolert og støyen innvendig i bilen opp til ca. 100 km/t er i hovedsak dekkstøy. Både 19'' sommerdekkene fra Michelin og vinterdekkene fra Nokian er de dekkmodellene som avgir mest støy av alle dekkmerkene vi har testet i skrivende stund. Man kan bli grundig lurt av EU-verdiene som produsentene oppgir for støy, fordi denne målingen ikke har noen sammenheng med hva du opplever av støy innvendig i bilen. Se bilde under og video av støymålinger vi har utført innvendig i en Tesla S 90D facelift.

 

Se videoen under som viser at dekk med de beste EU-verdiene i virkeligheten er de som avgir mest støy innvendig i bilen.

STAGGERED WHEELS FOR TESLA S - BREDERE HJUL BAK

Klikk på bildene under for å se vår beste anbefaling for sommerhjul foran og bak. Du må endre fra 4 til 2 og legge til dekktrykksensorer. Senere kommer denne hjulpakken som eget valg i konfiguratorene, men dette er måten å gjøre det på inntil videre.

Dagens pris på bredere hjul bak Dagens pris på 21 toms hjul foran

 

Produktliste