FELGER OG KOMPLETTE HJUL TIL BMW X5 OG BMW X6

Posted by:tire specialist1

22 TOMMERE TIL NYE BMW X5 OG BMW X5 I RÅTØFT DESIGN SOM VEKKER OPPSIKT. ZAX YNX ROTARY FORGED

Det mest ekstreme i lettvekts kategorien for 22-tommere får du med ZAX YNX felgene som leveres i forskjellige bredde foran og bak med skikkelige støysvake dekk. 22x10 foran og 22x11 bak med originalt innpress er en optimal løsning for utseende på bilen, og for kjøring på svingete vei er det en nytelse å kjenne veigrepet. Foreløpig er vårt beste valg av sommerdekk det støysvake og supermyke Atturo dekket fra Thailand. Atturo er et amerikanske dekkmerke, produsert i Thailand og Taiwan. Slitestyrke på høyde den de mest kjente dekkmerkene, men mye mykere gummi som gir bedre veigrep på grov slitt asfalt.

ZAX YNX ER HIGH-END DESIGN FRA ZAX WHEELS. ROTARY FORGED TEKNOLOGIEN GJØR FELGENE SVÆRT LETT

Rotary Forged er en smi-teknikk av selve felgringen som benyttes på støpte felger for å redusere felgens vekt uten å¨gjøre felgen svakere. Mange kaller det for smidde felger, men felgene er kun produsert på en mer avansert metode for å gjøre felgen lettere, noe som gir bedre sportslige egenskaper.

Klikk på bildet under for å sa dagens tilbud på ZAX YNX Satin Black i 22 tommere til nye BMW X5 inkludert anbefalte dekk. Felgene leveres også i Gloss Gunmetal.

felger-bmw-x5-sorte-22-toms

ZAX YNX SATIN BLACK VIDEO

Se video animasjon av ZAX YNX Satin Black nedenfor. ZAX YNX er testet for å oppfylle JWL, VIA, SAEJ2530 kravene for det global markedet

Produktliste