FELGER, DEKK OG VINTERHJUL TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Posted by:sorensen22

GODE PRISER PÅ DEKK OG FELG TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY. GODE LØSNINGER OG RASK LEVERING PÅ SOMMERDEKK OG VINTERDEKK MED SPREKE FELGER.

Nye Volvo V90 Cross Country er en robust hevet stasjonsvogn som er som skapt for skandinaviske eiere. Med firehjulsdrift og større bakkeklaring kombinert med komfort og kontroll vil denne modellen takle alle vær- og førerforhold. Vi leverer dekk som optimaliserer bilens kjøreegenskaper kombinert med spreke felger som fullfører modellens robuste utseende. Det viktigste for oss er å finne gode løsninger for deg og din bil. Det er mye penger å spare på å undersøke markedet før du betaler store summer for NAF sine "Testvinnere".   

RIKTIG VALG AV VINTERDEKK TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY KAN ØKE KOMFORT, KJØREEGENSKAPER OG IKKE MINST SIKKERHETEN!

Volvo V90 Cross Country er en relativt tung bil og vinterdekk med fastere gummi er anbefalt for å oppnå optimale kjøreegenskaper. Vinterdekk med godt våt grep og god drenering er kritiske egenskaper som i stor grad påvirker sikkerheten. De aller fleste kjører på bar asfalt om vinteren, tidvis med vann og slaps. Fastere gummi og mer åpent dekkmønster øker sikkerheten på veier under slike forhold. Dekk med supermyk gummi egner seg kun for kjøring på ren is, hvor slitestyrken på dekket også vil være betraktelig dårligere.

235/55R18-vinterdekk-volvo-v90-cross-country

De mykeste vinterdekkene vil resultere i dårligere kjøreegenskaper på våt asfalt, derfor anbefaler vi dekk med våt grep C som dekket til Winter Claw Extreme Grip MX. Winter Claw er det dekket vi får mest positive tilbakemeldinger på. Det er også det eneste vinterdekket vi har hvor ingen har ønsket å benytte seg av byttegarantien. 

Klikk på bildet under for å se utvalget av dekk og felg til Volvo V90 Cross Country

utvalg-dekk-og-felg-volvo-v90-cross-country

SOMMERDEKK MED SORTE FELGER TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY

på bildet under ser du Turbin black i 20". Felgen har et rent design, er forsterket forsterket og inneholder ekstra sterk klarlakk. Klikk på bildet for å se utvalget på sommerdekk i 20" med denne felgen.

sommerdekk-med-sorte-felger-til-volvo-v90-cross-country 

VINTERDEKK MED SORTE FELGER TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Vi leverer sterke felger i sort som egner seg godt til vinters bruk. På bildet under ser du Axe Black fra ZAX i 18". Klikk på bildet for å se vårt utvalg av vinterdekk med denne felgen.

vinterdekk-med-sorte-felger-til-volvo-v90-cross-country

SOMMERHJUL TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Klikk på bildet for å se anbefalte sommerhjul med Turbin Grafit i 20".

sommerhjul-til-volvo-v90-cross-country

VINTERHJUL TIL VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Klikk på bildet for å se anbefalte vinterhjul til Volvo V90 Cross Country med Axe Grafit fra ZAX i 19". 

vinterhjul-til-volvo-v90-cross-country

 

Produktliste