Kampanje artikler

Du är här

Finn produkter

DEKK OG FELG SARPSBORG. BESØK NORDENS BILLIGSTE UTSALG PÅ SELBAK

Posted by:tire specialist1

FOR DEG SOM BOR I SARPSBORG OMRÅDET ER DET MYE Å SPARE PÅ DEKK OG FELGER VED Å BESØKE MEGAHJULS LAGERUTSALG PÅ SELBAK

Se hele utvalget, priser og lagerhold på nettsiden. Mer enn 50.000 dekk og felger på lager til enhver tid, og til priser som ligger godt under tradisjonelle dekkforhandlere. Her kjøper du direkte fra importør og grossist, til nettbutikkprisen. Lagersystemet som du ser på nettsiden er knyttet opp Europas største logisitkkhub for dekk og felger, og levering til våre butikkutsalg i Norge skjer ukentlig.

DETTE BØR DU VITE OM VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

KUNNSKAP OM DEKK SPARER DEG FOR MYE TRØBBEL

Dekktestene og testvinnerne vi leser om i media er kun smart skjult markedsføring, som fobrukerrådet burde ha stoppet for mange år siden. Dekktestene og tilhørende ''ekspert'' uttalelser er fordummende og gjør det vanskelig for både forbrukerne og den lille andelen av forhandlerbransjen som ønsker å gjøre en seriøs jobb med å finne frem riktig dekk til behovet som skal dekkes, og gjerne til fornuftige priser.

TESLA MODEL 3 PRIS

Posted by:tire specialist1

TESLA MODEL 3 VIL SANNSYNLIGVIS GI DEG MEST ELBIL FOR PENGENE I MANGE ÅR FREMOVER

Når vi ser hvor mye rekkevidde Tesla klarer å få ut pr. kilowattime, og hvor viktig det er med rekkevidde, så vil de fleste erfarne elbil-eiere prioritere faktisk målt rekkevidde fremfor bilmodeller og merker hvor man er usikker på effektiv rekkevidde. Mange har brent seg på I-Pace og mange vil sannsynligvis bli skuffet over rekkevidden på Audi og Mercedes sine nye el-biler. 

DEKK TIL ELBIL

Posted by:tire specialist1

DEKK TIL ELBIL MÅ HA GOD GJENNOMGÅENDE DRENERING MOT VANNPLANING. GOD DRENERING GIR DEG OGSÅ LAVEST RULLEMOTSTAND PÅ VÅT OG SLAPSETE VINTERVEIER

Du kan faktisk se på dekkmønsteret om et vinterdekk er bra eller mindre bra for elbil, nettopp fordi rullemotstanden øker veldig når det er vann i veibanen, og drenering mot vannplaning er avgjørende for rullemotstanden. Er det i tillegg snø og slaps i veiene, blir behovet enda større for gjennomgående drenering og riktig rullemønster.

TESLA MODEL X TIPS TIL SOMMERDEKK OG FELGER

Posted by:tire specialist1

DET ER STOR FORSKJELL MELLOM SOMMERDEKKENE TIL TESLA X NÅR DET GJELDER STØY, KOMFORT OG SLITESTYRKE

På mange måter er dekkene Model X blir levert med i 20tom et dårlig valg til norske veier. Michelin latitude Sport 3 har stive dekkstammer, skumplastinnlegg uten støyreduserende effekt og svært lav slitestyrke/sliteverdi på 220 (står preget i dekksiden). Dekkene støyer voldsomt, slites raskt og det resulterende gummistøvet ender til slutt i drikkevannet vårt som mikro- og nanoplast.

WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT WINTER TIRES FOR TESLA S

Posted by:MH-SIMENFS

NEREUS INVOVIC 805+ IS SUPERIOR ON SNOW AND WET ASPHALT BUT STILL PERFORMES GREAT ON ICE.

The author of this article is driving his fourth model S in addition to a model X. They are all used for a lot of tire testing. The opinions presented in this article is based on these tests, feedback from thousands of independent customers and 30 years of experience in the tire business.

VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND OG GODT VÅT GREP

Posted by:tire specialist1

ØKENDE KRAV TIL VINTERDEKK MED LAV RULLEMOTSTAND, LAV DEKKSTØY OG GOD DRENERING

Det er en stadig økende fokus på lav rullemotstand for å redusere energiforbruket på kjøretøy. Lav rullemotstand er avgjørende for å bedre rekkevidden på el-biler. For hybridbiler er det også viktig, både for rekkevidde og drivstoff forbruket forøvrig. Det er almenn kunnskap om at dekk med godt rullemønster og tilsvarende god drenering er helt avgjørende for lav rullemotstand, og derfor ser vi at sommerdekkene er svært likt utformet i dekkmønsteret, med 3-4 dype langsgående dreneringskanaler.

Sidor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt välja din kategori

Om oss

Safe Bil AS grundades 2012 och är ett företag som växer snabbt med en fast struktur med NOK 4,0 milj. I AS kapital plus efterställda lån och garantier. Corporate syfte är att ge de mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningar för däck och felg via konfigurator här på Megahjul sidan. Programvaran har utvecklats av andra koncernföretag i samarbete med oss som det dagliga arbetet i bolaget. Vi som arbetar i Safe Bil är erfarna ingenjörer, ekonomer och IT-specialister i en skön blandning. Vi samlar kunskap och ämnesdata varje dag, och detta legges kontinuerligt till databaserna för bilmodeller, bilder, artiklar, fälgar och däck. För varje ny dag är hemsidan lite bättre ... och varor lite billigare.

I butikerna kommer man också snart att kunna se morgondagens LED och styrsystem för kommersiella byggnader (och stora hus).

Timmar

Fredrikstad 

 
 
Timmar Shop / Däck Workshop:
Måndag:  08.00 till 16.00 
Tisdag:   08.00 till 18.00 LANGDAG
Onsdag:   08.00 till 16.00 
Torsdag:  08.00 till 18.00 LANGDAG
Fredag:    08.00 till 15.00
Lördag:    Stängt

Oslo 

 
Timmar Shop / Däck Workshop:
Mån-tors: 09.00 till 18.00 LANGDAG
Fredag:    09.00 till 15.00
Lördag:    Stängt
 
 

Kontakta oss


Butiken Fredrikstad / Däck workshop


Butiken Oslo / Däck workshop