GRATIS MONTERING AV ANBEFALTE VINTERDEKK OG SOMMERDEKK I LAVSESONG

Posted by:tire specialist1

GRATISKAMPANJEN FOR ANBEFALTE VINTERDEKK STARTER MAI 2020. FOR SOMMERDEKK STARTER VI 17. NOVEMBER 2019.

Gratis montering av anbefalte og lagerførte vinterdekk på felg, for inneværende lager i Oslo og Fredrikstad starter 6. mai og går frem til 30. august 2019 men noen dimensjoner forlenger vi til noen dager ut i september. Kampanjen gjelder også anbefalte vinterdekk med angitt ankomstdato til lager, så lenge betalingen skjer innenfor kampanjedatoene. Gratis montering på felg vil være synlig på siste trinn "handlevogn" på dekkene det gjelder.  *Det tas forbehold om pris- og avgiftsendringer, trykk og beholdningsfeil samt leveringssvikt. 

Det er viktig å merke seg at reservasjonene må være betalt innenfor kampanjeperioden, og det er ikke mulig å forskuddsbetale med Klarna siden vilkårene i Klarna er at levering må skje først. Kampanjen gjelder ikke gratis montering på bil, men kun montering på felg. Det er viktig å merke seg at dekkprisene alltid er lavest i begynnelsen av kampanjeperioden, og at prisene øker jevnt frem mot sesongen. Prisen du ser når du sender inn reservasjonen er korrekt pris. Lager du deg en PDF utskrift som viser alle servicelinjene så har denne en gyldighet på 24 timer, og dette står på PDF'n/utskriften.

Over 20.000 anbefalte vinterdekk og sommerdekk med 5 års garanti og bytterett (fornøydgaranti). Se utvalget til din bilmodell i konfiguratoren på nettsiden. Kampanjen gjelder for det som vi fysisk monterer innenfor perioden, og gjelder også kampanjer slik som forhåndssalg av vinterhjulpakker til Tesla Model 3, Model X, Audi E-tron og Jaguar I-pace.

KAMPANJETILBUDENE ER ALLTID VELDIG GODE I FORHOLD TIL HØYSESONGPRISENE

Gjelder ikke for kryssbytte av dekk, dvs. ekstra montering, selv om dette kommer opp som tilvalg i konfiguratoren. Gjelder kun montering av anbefalte dekk på felg. Husk at selve prisen på dekk og felg er lavest tidlig i perioden og stiger gradvis frem mot sesong. Vinterdekkene vil derfor være billigst i mai, og noen kampanjer vil bli utsolgt lenge før sesongen starter.

FOR ANBEFALTE SOMMERDEKK HAR VI SAMME KAMPANJE FRA 17. NOVEMBER OG FREM TIL 28.FEBRUAR. ALLE ANBEFALTE LAGERFØRTE DEKK MONTERES GRATIS PÅ FELG I DENNE PERIODEN

Prisene er lavest når kampanjen starter, og stiger så jevnt frem mot høysesongen. Verkstedene våre har begrenset kapasitet i høysesongen og derfor ønsker vi i god til før høysesong å kunne yte mye bedre service til mye bedre priser, til deg som kommer med vinterhjul eller sommerhjul før høysesongene. Husk at du har bytterett på alle anbefalte vinterdekk innenfor en halv milimeter slitasje, dvs. ca. 3-5000 km. Du har derfor veldig god tid til å teste dekkene og selv avgjøre om du vil bytte anbefalte dekk eller beholde dekkene. Anbefalingene våre er forankret i grundig testing av dekkene, samt måling av gummien fra de er nye og ned til halvslitt.

BYTTERETT - IKKE MANGE BYTTER FRA ANBEFALTE DEKK TIL ANDRE DEKKMERKER

Færre enn 3 promille av alle anbefalte solgte vinterdekk ble byttet til et annet merke sist vinter! Bytteretten innenfor 0,5 mm slitasje gir trygghet både når det gjelder friheten til å bytte, men også en trygghet for at vi anbefaler dekk med gode og riktige egenskaper. Bommer vi på anbefalingen så må vi gjøre monteringsjobben to ganger, noe som blir kostbart for oss.

Vi har testkjørt dekkene selv og en rekke faste kunder som forbruker mye dekk har også testkjørt for oss, og vi støymåler, måler gummi, varmkjører (viktig for å sjekke gummikvaliteten når man kjører med for lite luft) og måler dekkets temperatur og gummiens hardhet ved ulike øvelser. Dette gir oss et godt grunnlag for anbefalingene. Vi fokuserer på kun kvalitet og ser bort i fra produsent og hva dekket heter (dekkmerke). De anbefalte dekk vi har testet skikkelig ut er Nereus (og Invovic), Boto / Winda, Royal Black, Gripmax, Tri-Ace, Winrun, Achilles, noen Nexen, Vredestein og Winter Claw modeller. Dette er dekk som har godt våt grep og middels eller topp drenering for vann og slaps. 

Derimot måtte vi sist vintersesong gjøre mer enn 2% rebalanseringer på grunn av tidspress på verkstedene. Dette ønsker vi å rette på ved å levere mer vinterhjul i lavsesong, slik at vi har god tid til å gjøre fagmessig topp monteringsjobb på dine nye vinterhjul.

VI TESTER FOR TIDEN VINTERDEKK OM SOMMEREN

Vi har leid inn fra et annet konsernselskap en Tesla S og X som vi kjører med Nereus vinterdekk, for å teste ut om den myke vintergummien fungerer fint om sommeren også. So far so good! Artikkelforfatter kjører for tiden S'n og dekkene fungerer utmerket som helårsdekk. Litt mykere i svingene, men like stabile på veien som de fleste sommerdekk, innenfor fartsgrensene i Norge. Bremser på grov våt asfalt litt kortere enn Michelin sommerdekkene som bilen blir levert med! Forklaringen til det er ganske enkelt at et mykt lamelldekk oppnår større friksjonsflater enn hard gummi som nærmest glir på toppen av den steinete asfalten. Dette skal vi filme og dokumentere grundig straks kamera og lasermålere er kjøpt inn, og at vi får tid til å filme dette. Royal Black dekkene har vi solgt som både vinter- og helårsdekk, og nå kan vi med sikkerhet tilføye Nereus til ''helårsprogrammet''.

Samme slitasje som under vinterkjøring, dvs. godt under 1 mm /10.000 km målt på en ny Tesla S 100D og en Tesla X 90D, noe som er veldig bra. Godt bindemiddel i gummien er forklaringen. Det som er hensikten med denne testingen er om vi kan anbefale å bruke de siste 2-3 mm av dekkene som sommerdekk, i stedet for å kaste dekkene. Vi har også en del kunder som vil kjøre som i USA og Canada, med kun ett hjulsett året rundt. Vi må kunne gi anbefalinger rundt slike spørsmål, og må selv erfare. Vi møter naturligvis masse motbør fra dekkbransjen (og mange ''nett troll'' på sosiale medier), særlig den delen som hevder at kun ''dyre dekk'' er det som fungerer. Produksjonskostnaden rundt i verden er omtrent det samme å lage et dekk i samme dimensjon, men det er likevel rimeliger å bruke plastgummi (fullsyntetisk gummi) enn dekk med en andel naturgummi. Våre anbefalte dekk har en andel naturgummi. De store prisforskjellene skapes av flere salgsledd (importør, grossist og detaljist) og mye styres også med aktiv markedskontroll (prissamarbeid, dekktester, kick-back avtaler og høy aktivitet på sosiale medier). Bransjen betegner de dyre dekkene som premium dekk, uten å kunne dokumentere bedre kvalitet. Utenfor Europa finner du hverken dekktester, testvinnere eller premium dekk. Søk på Google og se selv. I nord-Amerika og Asia kan juks bli kostbart hvis kundene går til massesøksmål og får hevet kjøpet (eks. VAGs dieseljuks) I Europa har du desverre ingen sak så lenge du ikke kan bevise at du har tapt penger på handelen.

Vi tester også andre vinterdekk og sommerdekk som ikke selges i Norge.

FOR DE EKSTRA INTERESSERTE

Vi har mange lånesett for utlån til bloggere og gjerne også skeptikere på sosiale medier (herunder den lukkede Facebooksiden til Tesla Owners Club Norway), så disse oppfordres til å ta kontakt, og få låne noen sett for å teste selv, og gjerne også sammen med oss som jobber med sammenligningstester. Vi har utstyr for utlån så som temp. målere, støymålere, vibrasjonsmålere, gummimålere samt en beskrivelse av hvordan vi gjør sammenligningstestene. For deg som har en blogg eller mange følgere på FB, så ta kontakt hvis du vil være med på sammenligningstester, måle gummien på dekk og se hvordan vi bygger grunnlaget for det vi skriver her på nettsiden. Siste nytt blir å måle gummien på halvslitte vinterdekk, samt måle gummien ved minus 18 grader, både nye og halvslitte. 

KAMPANJEN FOR VINTERDEKK GJELDER FRA BUTIKKLAGER I OSLO OG FREDRIKSTAD

Likevel blir det også billigere for deg som bestiller komplette vinterhjul sendt hjem til deg, dvs. vinterdekk montert på felg. Du sparer en del monteringskostnader og hjulpakkene blir dermed billigere, og kampanje inkluderer derfor også forsendelser av vinterhjulpakker rundt i landet. Det kan forekomme feil på nettsiden som vi forbeholder oss retten til å korrigere.

 

Nedenfor finn du linker til bilmodeller hvor vi har spesielt gode tilbud til, men søk gjerne direkte i konfiguratoren etter din bilmodell. Kampanjen dekker mer enn 98% av bilparken i Norge.

Produktlista