NIO ES8 VINTERHJUL , FELGER OG VINTERDEKK TIPS

Posted by:tire specialist1

NIO ES8 KAN OPPGRADERES BETYDELIG MED LENGRE REKKEVIDDE MED SUPERLETTE ELBILFEGER OG ELBIL VINTERDEKK

Nio ES8 er som alle elbiler påvirket av bilens tyngde, luftmotstand og hjulenes energiforbruk. Bilens tyngde og luftmotstand kan du ikke endre, men det er mulig å redusere hjulenes energiforbruk på en rekke områder. Felgene til NIO ES8 er såpass store at for hver kilo redusert vekt i felgringen regner man 10 HK redusert energiforbruk i fremdrift for bilen under blandet kjøring.

BILFORHANDLEREN LEVERER OFTE VELDIG TUNGE VINTERDEKK MED DEKK UTEN DRENERING

Vi ser at de fleste elbilforhandlere leverer veldig tunge vinterhjul som også er betydelige tyngre enn det WLTP-rekkevidden er oppgitt med. Det er en av hovedårsakene til at mange oppleverer mye kortere rekkevidde om vinteren. Et annet viktig tips er at vinterdekk brukes veldig mye på våt veibane, tidvis også med slaps. Da er det særdeles viktig at vinterdekket har en god drenering som slipper igjennom vann, både for å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket, men også for å unngå vannplaning.

LETTE ELBILFELGER MED OPPGRADERTE ELBILDEKK SOM HAR FULL DRENERING ER DEN OPTIMALE LØSNINGEN

I tillegg er det viktig at felgene er såpass åpne at man kan spyle bort søle og skitt som legger seg inne i felgene om vinteren. ZAX Wheels leverer i hovedsak elbilfelger som oppfyller de fleste parametre for gode vinterfelger. Vi anbefaler markedets mest optimaliserte elbildekk Frigus EV Ice 3 på de fleste elbiler. Vinterdekket er ekstremt støysvakt og forsterket i skuldrene for mer stabilitet på veien. Les mer om dekket ved å klikke på skissen under. Skissen viser den største forskjellen til tradisjonelle vinterdekk som fungerer utmerket på isbane, men som er direkte trafikkfarlig på våt vei i høye hastigheter.

nio-es8-vinterdekk-vinterhjul-pris

FOR NIO ES8 VINTERHJUL OG VINTERDEKK MED FELGER KAN DU SE UTVALGET I KONFIGURATOREN PÅ NETTSIDEN

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud på 20-toms vinterhjul med elbilfelgen ZAX YNX Gloss Gunmetal montert sammen med elbil vinterdekket Frigus EV Ice 3.

vinterhjul-vinterdekk-felger-nio-es8-pris

 

Produktliste